![]() |
|
مشکل منوی ابشاری با ماژول اسلایدر تصاویر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل منوی ابشاری با ماژول اسلایدر تصاویر (/thread-10132.html) |
مشکل منوی ابشاری با ماژول اسلایدر تصاویر - Sanehia - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ صبح سلام دوستان بنده برای منو سایتم با استفاده از جیکوئری منوی آبشاری درست کردم ، مشکلی که دارم ساب منو ها زیر ماژول اسلاید شو میروند و دیده نمیشوند ، یک ماژول اسلاید شو دیگه نیز چک کردم همین مشکل بود . ممنون میشم راهنماییم کنید ![]()
مشکل منوی ابشاری با ماژول اسلایدر تصاویر - محمدسلیمانی - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ صبح سلام من مشکل مشابه شما داشتم هرچقدر در کدهای افزونه تغییر دادم فایده ای نداشت چون تنوع منو و اسلاید شو زیاد هست بهتره چندتا مو و اسلاید شوی مختلف را چک کنید. RE: مشکل منوی ابشاری با ماژول اسلایدر تصاویر - Sanehia - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ عصر (۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ صبح)mohammas نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باسلام مشکلم با قرار دادن کد کد: position: absolute; |