![]() |
|
درخواست کامپونت نقشه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست کامپونت نقشه (/thread-10124.html) |
درخواست کامپونت نقشه - rezaetemadi - ۱۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ عصر سلام درخواست کامپوونت نقشه حرفه ای دارم می خواهم روی نقشه نقاط مختلف را معرفی کنم ! مثلا محل باشگاه ها ! محل تجمع بازیکنان ! و... روی یک نقشه قرار بدهم درخواست کامپونت نقشه - سعید حمزه زاده - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ صبح میتونید یک تصویر قرار بدید؟ درخواست کامپونت نقشه - rezaetemadi - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ صبح تصویری ندارم ! مهندس من یک نقشه دارم ، که مثلا با فوکا مپ می سازم ! و حالا می خواهم رویش علامت گذاری کنم ! مثلا علامت سبز = باشگاه ها علامت قرمز = هیات های ورزشی و... درخواست کامپونت نقشه - Zhyar - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ صبح خب فوکامپ این قابلیت رو داره که چندین نقطه رو روش مشخص و پرچم دار کنید اینجا رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درخواست کامپونت نقشه - rezaetemadi - ۱۱-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ صبح دوستان جز فوکا مپ چیز دیگری وجود ندارد فوکامپ را از سایت اصلی دانلود کردم ولی وقتی تو برنامه می روم خطای 500 می دهد درخواست کامپونت نقشه - Zhyar - ۱۱-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ صبح درود دسترسی ها رو چک کنید اگه درست نشد با مدیر سرورتون صحبت کنید بعید میدونم که ارور از ماژول باشه |