![]() |
|
كامپوننت نقشه گوگل برای جوملا Zh GoogleMap - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: کامپوننت های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-57.html) +---- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-58.html) +---- موضوع: كامپوننت نقشه گوگل برای جوملا Zh GoogleMap (/thread-1010.html) |
كامپوننت نقشه گوگل برای جوملا Zh GoogleMap - Reza Ganji - ۱۷-۲-۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ صبح ![]() ![]() سلام و درود توسط اين كامپونت جوملا ميتوانيد موقعيت دلخواه را به وسيله نقشه گوگل در سايت نمايش دهيد. برخي از خصوصيات: ايجاد هر تعدا نقشه و نمايش منطقه دلخواه پشتيباني از زبانهاي مختلف داراي تنظيمات كامل مانند (Zoom, Map Type, Map Type Control, Pan, Double Click Zoom, Scroll Wheel Zoom, Zoom Control, Scale Control, OvewviewMap) انتخاب تصوير دلخواه براي منطقه دلخواه و... این کامپوننت دارای ماژول و پلاگین جهت نمایش بعنوان ماژول و نمایش نقشه در مطلب می باشد که دارای بک لینک سازنده می باشد. ![]() توضیحات سازنده بزبان انگلیسی : کد: You canنسخه قدیمی 1.1.3 رو سازگار با جوملا 2.5 رو حذف نکردم جهت استفاده از پلاگین برای نمایش نقشه در مطلب تگ زیر را درون مطلب قرار دهید.این تگ نقشه موردنظر را فراخوانی می کند : کد: {zhgooglemap:NNN}NNN آی دی یا شناسه نقشه مورد دلخواه است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: كامپوننت جوملا :: نمايش موقعيت شما برروي نقشه گوگل با Zh GoogleMap - gogerd - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ صبح سلام روی 1.5 نمیشه نصب کرد؟ روی کامپوننت تماس با ما میشه نص بکرد؟ RE: كامپوننت جوملا :: نمايش موقعيت شما برروي نقشه گوگل با Zh GoogleMap - محمدرضا بهارلو - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ صبح منظورت رو واضح تر بگو. من اینطوری برداشت کردم.: موقعی که کاربر میزنه تماس باما عکس نقشه هم بیاد ؟ درسته؟ كامپوننت جوملا :: نمايش موقعيت شما برروي نقشه گوگل با Zh GoogleMap - zaban26 - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ صبح سلام من تست کردم رو جوملا نیامد اگر امکانش هست این افزونه بسیار جالب رو آپدیت کنید به جوملا
|