پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi (/thread-10088.html)

صفحه‌ها: 1 2

مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - dazdak - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ صبح

با سلام خدمت همه دوستان انجمن، من می خواهم از قالب Zt Hemi برای یک وب سایت استفاده کنم اما وقتی که روی لوکال نصب می کنم منو و اسلاید شوی آن به خوبی کار نمی کند لطفا کمکم نمایید.
دمو سایت سازنده و سایتی که آن را فارسی کرد در لینک های زیر قرار دارد[attachment=5663]
دمو سایت سازنده:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمو فارسی شده:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تشکر
قالب در پیوست قرار دارد

پیوست به دلیل تجاری بودن حذف شد لطفا فایل های تجاری رو رو سرور اپلود نکنید.ممنون

مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - dazdak - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ صبح

عزیزانی که میتونن مشکل را برطرف کنند لطفا راهنمایی بفرمایند

مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - سعید حمزه زاده - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ صبح

خب دوست عزیز در هاست امتحان کنید

در لوکال هم ترجیحا از ومپ 2.0 استفاده نمایید

یا علی

مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - dazdak - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ صبح

آقای حمزه زاده روی هاست هم مونطوریه
اینم لینکش:http://shokufa.gigfa.com/
اگه می تونید راهنمایی کنید به این فالب نیاز دارم
متشکرم

مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - سعید حمزه زاده - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ صبح

بصورت انگلیسی هم استفاده میکنید همین حالت هست؟

RE: مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - dazdak - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ صبح

بله همینطوریه
من احتمال میدم از فایل css منو که تو فولدر تمپلیت خودش هست باشه یعنی از تنظیمات سی اس اس همین منو!

مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - سعید حمزه زاده - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ صبح

خب دوست گلم اگر بسته نصبی داره بسته نصبی رو استفاده و زبان فارسی رو بهش اضافه کنید

یا علی

مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - dazdak - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ صبح

آقا بسته نصبیش نصب نمیشه همین قالبی رو که گذاشتم نصب میشه ولی مشکل داره که گفتم اگر هم سری به لینکهایی که گذاشتم زده باشی متوجه مشکل منوش میشی.
خیلی گیرم لطفا کمک کنید!!!!!!!!!DrinkDrinkDrinkDrinkDrink

مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - محمدسلیمانی - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ صبح

هیچ مشکلی برای من نداره میشه از مشکلت تصویر قرار بدی؟؟؟

RE: مشکل در منو و اسلاید شو قالب دانشگاهی Zt Hemi - Zhyar - ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ صبح

قالب اصلی RTL ساپورت هستش و دموی فارسی هم مشکلی نداره
اما در وب شما گویا منوها مشکل داره و اسلاید شو رو هم غیر فعال کردید
[attachment=5668]