![]() |
|
وارد مدیریت سایت نمی شوم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: وارد مدیریت سایت نمی شوم (/thread-10075.html) |
وارد مدیریت سایت نمی شوم - rezaetemadi - ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ صبح سلام خسته نباشید وارد مدیریت سایت نمی شوم ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رمز ورود را که می زنم و درست هم می زنم می گوید خطای 500 - چنین صفحه ای وجود ندارد ! وارد مدیریت سایت نمی شوم - Reza Ganji - ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ عصر طبق عادت معمول پک جوملا را اکسترکت و پوشه اینستالیشن رو حذف و تست کنید. وارد مدیریت سایت نمی شوم - rezaetemadi - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ صبح نقل قول: طبق عادت معمول پک جوملا را اکسترکت و پوشه اینستالیشن رو حذف و تست کنید.این کار را نکردم باز هم نشد ! وارد مدیریت سایت نمی شوم - سعید حمزه زاده - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ صبح بعد از این کار کش مرورگرتون رو خالی بفرمایید یا علی وارد مدیریت سایت نمی شوم - rezaetemadi - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ صبح کش را هم پاک کردم !ولی درست نشد ! چی کار کنم ! ؟ وارد مدیریت سایت نمی شوم - rezaetemadi - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ صبح جوملای من 2.5 است
وارد مدیریت سایت نمی شوم - سعید حمزه زاده - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ صبح بسته جوملا رو یک بار دیگه آپلود و اکسترکت فرمایید احتمال داره ناقص آپلود شده باشه یا علی |