![]() |
|
راهنمایی در مورد rsfirewall - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمایی در مورد rsfirewall (/thread-10043.html) |
راهنمایی در مورد rsfirewall - virtual - ۱۰-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ عصر سلام من rsfirewall رو نصب کردم حالا ضریب امنیت سایت من به خاطر این موارد زرد رنگ که تو سایت می بینید پایین اومده حالا نمیدونم این اخطارها مریوط به کجا هستن دوستان اگه اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن لطفا تشکر [attachment=5652] راهنمایی در مورد rsfirewall - امیررضا مرتضوی - ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ صبح دوست گرامی اینا مشکل امنیتی نیستن.فقط باید چک بکنی که پوشه های logs و tmp و فایل configuration.php داخل مسیر public_html یعنی مسیر روت جوملاتون هستند یا خیر؟ اگر هستند که مشکلی نیست اگر نیستند باید انتقال بدید.در ضمن کش سایت روخالی کنید هشدار داده. پاینده یاشید.
راهنمایی در مورد rsfirewall - virtual - ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ صبح درود بر شما فایل ها همه درستن ولی چرا هشدار داده و نمیدونم من الان بخوام این هشدارها رو برطرف کنم باید چکار کنم؟؟ راهنمایی در مورد rsfirewall - امیررضا مرتضوی - ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ صبح این هشدار ها اصلا تاثیر منفی ندارند روی سایتتون شما کش رو پاک بفرمایید. مشکل امنیتی ندارید دوست عزیز. پایدار باشید. RE: راهنمایی در مورد rsfirewall - aaamin - ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ صبح سلام به آموزش موجود در پيوست نگاهي بندازيد ببين مشكلت را بر طرف ميكنه يا نه ... [attachment=5654] |