![]() |
|
ادامه سایت طراحی شده با جوملا بعد از نصب مجدد ویندوز - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ادامه سایت طراحی شده با جوملا بعد از نصب مجدد ویندوز (/thread-10021.html) |
ادامه سایت طراحی شده با جوملا بعد از نصب مجدد ویندوز - pino61 - ۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ عصر با سلام چند وقت پیش من روی کامپیوترم جوملا نسخه 2.5 رو نصب و شروع به طراحی یک سایت کردم. دیروز وقتی کامپیوترم رو روشن کردم wamp serveram ارور داد و بالا نیومد. بعد متوجه شدم کامپیوترم ویروسی شده و یک تعداد از فایل های dll اون پاک شده. تنها کاری که تونستم انجام بدم copy کردن پوشه wamp از درایو c بود. بعد ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم. سوالی که از دوستان محترم دارم اینه که آیا من می تونم اون سایتی که تا نصفه طراحی کردم رو ادامه بدم یا نه ؟ چطور می تونم اینکار رو انجام بدم با تشکر ادامه سایت طراحی شده با جوملا بعد از نصب مجدد ویندوز - صدرا حسابی - ۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ عصر سلام بله می تونید، تنها کاری که نیاز هست بکنید اینه که بعد از نصب مجدد wamp، فولدر www قبلیرو جایگزین کنید، و در این مسیر bin\mysql\mysql5.1.36\data فولدری که با نام دیتابیس قبلیتون هست کپی کنید در همون مسیر. *mysql5.1.36 ممکنه با توجه به نسخه ومپتون ورژنش متفاوت باشه. ادامه سایت طراحی شده با جوملا بعد از نصب مجدد ویندوز - pino61 - ۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ عصر آقای صدرا حسابی یک دنیا تشکر و قدردانی از شما دوست گرامی مشکلم با راهنمایی شما دوست گرامی حل شد موفق باشید |