پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
{ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html)
+--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html)
+--- موضوع: {ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي (/thread-1567.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - lionheart - ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ عصر

لینک کار نمیکنه

كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - saba27 - ۱۲-۳-۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ صبح

با سلام و تشکر
لینکی که برای دانلود کامپوننت از سایت جومینا قرار داده اید خراب است . اگر امکان داره لینک دانلود را دوباره قرار دهید.

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - boxer - ۲۴-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ صبح

این افزونه برا 2.5 هست یا 1.5 ؟؟
برا 2.5 ندارید؟؟

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - Reza Ganji - ۲۵-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ صبح

برای جوملا 1.5 هستش و سازنده برای جوملا 2.5 یا حتی جوملا 1.6 هم بروز رسانی نکرده افزونه را.

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - boxer - ۳۰-۹-۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ صبح

سلام
افزونه ای برای 2.5 نیس که بشه یه فیلد آپلود آواتار برای کاربر داشته باشه؟؟

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - mal2moh - ۳۱-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ صبح

سلام
ببخشید می دونم تاپیک یه مقدار قدیمی هست اما موری باهاش دارم
نصبش کردم و نمایش داد که مترجمان پارسا و آقای پردل هستند اما توی کامپوننت ها نیستش در واقع چیزی به نامش نصب نشده.
پیام زیر رو نمایش میده

این پلاگین، کامپوننت Ambra را با مدیریت مطالب جوملا تلفیق می کند - مترجمان : پارسا، مجتبی پردل

چکار کنم ؟