پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
{ويژه} عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html)
+--- انجمن: پلاگین های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-63.html)
+---- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-65.html)
+---- موضوع: {ويژه} عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 (/thread-17453.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ صبح

جناب سلیمانی عزیز از شما بعیده این حرف...!
کاش قبل از این قضاوتتون اطمینان حاصل میکردید

بنده مشکلات رو با جناب گنجی در میون گذاشتم که حل کنیم، شماره شخصیتون رو گرفتم که باهاتون تماس بگیرم!
یک 0921 و یک 0915 اگر اشتباه نکنم!
با شماره 09128468996 و 09354208996 باهاتون چندین بار تماس گرفتم و رد تماس دادید...
کاش وقتی چیزی رو به عنوان عیدی و رایگان منتشر میکنیم توقع تشکر از همه نداشته باشیم که بعد بخواد با یک سوء تفاهم بهمون بر بخوره!
دوستانی که میخواستند تشکر کنند در پست اول دکمه تشکر رو زده بودند، از جمله بنده
بهرحال کسی طلبکار نیست و اگر مشکلی مطرح میشه واسه پیشرفت و همچنین شناسایی و حل مشکلات هست

موفق باشید...

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - محمدسلیمانی - ۲۴-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ عصر

نه اصلا هیچوقت بخاطر اینکه ازم تشکر بشه کاری رو تو انجمن انجام ندادم
خودتون میدونید اینجور چیزا نمادینه اگرنه اون خوشحالی که تو دل کسی ایجاد میشه دستمزد ما است.
فقط بعضی حرفا روحیه ادم و ضعیف میکنه که با اینکه عادت کردم اما هنوز گاهی باعث دلخوری میشه
مشکل افزونه ها کلا حل شده دوباره منتشرشون میکنم.

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - محمدسلیمانی - ۲۷-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۵۵ عصر

با سلام
کسانی که ب این افزونه ها مشکل داشتند افزونه ها رو در این لینک اصلاح کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - autosystem - ۲۷-۷-۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ صبح

جناب استاد سلیمانی درود بر شما،
می خواستم خواهش کنم پلاگین پرداخت بانک سامان برای جوم شاپینگ(نسخه 3.3 جوملا) را طراحی و منتشر نمایید.
سربلند باشید

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - babanoelz - ۹-۱-۱۳۹۵ ۰۶:۰۵ عصر

سلام خسته نباشید با تشکر از زحماتتون
یه سوال داشتم متاسفانه بنده با این پلاگین مشکل دارم
بعد از نصب و قرار دادن کلید درگاه داخل پوشه ی کامپوننت وقتی وارد جوم شاپینگ و از اونجا وارد گزینه ها و پرداخت ها میشم و پاسارگاد رو انتخاب میکنم ارور زیر رو دریافت میکنم:
Fatal error: Call to undefined method JSFactory::getModel() in /home/tempowat/public_html/components/com_jshopping/payments/pm_pasargad/pm_pasargad.php on line 31
در ضمن داخل سایت هم وقتی پرداخت با درگاه پاسارگاد انتخاب میشه هیچ اتفاقی نمیفته و اتصال به بانک صورت نمیگیره...
حسابی کلافه م کرده! لطفا راهنمایی کنید

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - محمدسلیمانی - ۹-۱-۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ عصر

سلام
از این ورژن استفاده کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.