![]() |
|
{ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html) +--- موضوع: {ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي (/thread-1567.html) |
RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - rezaetemadi - ۲۱-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ عصر من نصب کردم بعد نصب زده نصی پلاگین با موفقیت چی کار کنم RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - shafiee - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ عصر یه موردی ! من نصب کردم ولی غیر از اون پلاگین کانکت مطالب با این افزونه هیچی اضافه نشده.جای خاصی باید برم برای ادیت ؟ ![]() یکی نیست جواب این همه آدم که میگن هیچی نشون نمیده رو بده ؟ عجبااااااااااااااااا RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - Reza Ganji - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ عصر من یادم هست یکبار نصب و تست کردم و جواب چندتن دوستان رو دادم ولی خدایش یادم نمونده چون با افزونه های زیادی ور میرم ولی کار کردن باهاش زیاد سخت نیست ! باز سعی میکنم تست کنم ! ولی با خوندن توضیحات مخصوصا توضیحات سازنده براحتی میشه باهاش کار کرد ! RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - saso - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ عصر اینها دو تا پلاگین این کامپوننت است که در Content - Display Author Ambra Avatars شما باید ای دی بخشها رو بهش تعریف کنید Content - Restrict Content to Ambra Profiles Content - Display Author Ambra Avatars و ماژولهای زیر mod_login_ambra mod_whoisonline_ambra RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - shafiee - ۳-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ صبح فقط همین نصب شده !!! Content - Display Author Ambra Avatars RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - saso - ۳-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ عصر حذف کنید و دوباره نصب نمائید RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - shafiee - ۳-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ عصر تو بگو سه باره و پنج باره ! خبری نیست !!! RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - Reza Ganji - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۰۷ صبح تولیست پلاگین ها نگاه کردید ؟ فکر نمیکنم نباشه ! اگرممکن است جناب saso برای شما بررسی کنند ! RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - shafiee - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۱۷ صبح یعنی ما اگه این آقا رضا رو نداشتیم هیچکس ما رو تحویل نمیگرفت ... ![]() ![]()
RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - saso - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ صبح ما در خدمتیم آقای گنجی. اگر آقای shafiee بخواهند می تونم یک بررسی کنم. اگر خواستید user و pass به صورت پیغام خصوصی بفرستید. |