![]() |
|
کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی (/thread-8345.html) |
RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - m_mili_k - ۱۷-۳-۱۳۹۴ ۰۵:۰۱ صبح سلام بنده این کامپوننت رو نصب کردم ولی این پیغام به من چه بعنوان کاربر مهمان و چه بعنوان کاربر عضو نشون میده: شما اجازه ویرایش یا ارسال نظر ندارید. این هم آدرس صفحه ای که نظردهی درش فعاله *************** حل شد! ممنون از پاسخ گوییتوووون RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - پیام عمرانی - ۱۷-۳-۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ صبح سلام معمولا در قسمت مدیریت افزونه باید تعیین کنید که در چه مجموعه هایی بتوان نظر داد این کار رو انحام دادید ؟ RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - پیام عمرانی - ۱۷-۳-۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ صبح البته الان من چک کردم و درست شده مثل اینکه... |