![]() |
|
کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 (/thread-7780.html) |
RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - Vahid Taheri - ۶-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ صبح امروز اتفاقی این تاپیک رو دیدم(البته قبلا هم دیده بودم) و متوجه شدم که برخی کاربران با زبان فارسی این افزونه مشکل دارند. این افزونه رو همونطور که مهندس بهارلوی عزیز ذکر کردند بنده ترجمه کردم و بار ها و بار ها تستش کردم و مشکل زبان فارسی نداشته. اگر کسی هنوز مشکل داره بگه که یه چک کنم و مشکلشو حل کنم و بسته فارسی سازش رو قرار بدم. (۳-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ عصر)mehraaaaan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آقا مهران چک کنید که تمام جدول های دیتابیستون روی utf8 ست شده باشند کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - mohi - ۱۶-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ عصر من وقتی این کامپوننت رو نصب میکنم نصب میشه اما وقتی میخام یه فرم بسازم ارور میده عکسشو گذاشتم مشکل از کجاست؟
کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - Reza Ganji - ۱۷-۵-۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ عصر روی هاست تست کنید !!! مشکلات در لوکال ملاک نیست ولی میتونید از آخرین نسخه نرم افزار Xampp استفاده کنید چون مشکلات کمتری دارد. RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - aseman313 - ۱۹-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ عصر سلام وقت به خیر من کامپوننت را نصب و یک فرم با آن ایجاد کردم.در تنظیمات "بخش جدید" نوع نمایش را "تماما در یک ردیف" انتخاب کردم.حالا در نمایش فرم عناصر پشت سر هم در یک ردیف نشان داده می شوند اما از چپ به راست! یعنی مانند یک فرم انگلیسی اولین عنصر سمت چپ فرم قرار می گیرد برای برطرف کردن این مشکل چه کار باید کرد؟ ممنون می شوم راهنمایی فرمایید با تشکر RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - mahan - ۲۴-۶-۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ عصر درود بر شما aseman313 از قسمت پیشرفته لیست کشویی قالب، گزینه "qmtheme" رو انتخاب کنید و یا هر قالبی که مورد پسند بود، در غیر این صورت باید شخصی سازی شود. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - hamedbobo - ۲۴-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ عصر برای حل مشکل نمایش علامت سوال در خروجی پی دی اف از آموزش زیر استفاده کنید آمورش فارسی [attachment=6432] فونت های مورد نیاز [attachment=6433] RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - zarkav - ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ صبح یک سوال: من نیاز دارم که یک فرم بسازم بدینصورت که کاربر درصورت نیاز بتواند خودش فیلد اضافه کند. به طورمثال کاربر تحصیلاتش را اضافه کند. یعنی دکمه ادد باشد و با فشردن ان تحصیلات مقاطع دبیرستان، بعد ادد بزند و تحصیلات کارشناسی، بعد ادد بزند و تحصیلات کارشناسی ارشد وارد کند. این کار با ار اس فرم یا بریزینگ فرم امکانپذیر هست؟ RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - kmkm912 - ۲۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ عصر با سلام میشه اموزش فارسی این کامپونت رو قرار بدید؟ یا حداقل ب صورت منو وار بگید ک چطور کار میشه کرد با این افزونه ممنون RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - sonse777 - ۲۳-۱۰-۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ صبح سلام دوستان کمک کنید لطفآ ، پس از ساختن فرم در بریزینگ ، اصلان در قسمت ادمین سایت هیچ گونه خروجی پیدا نمیشه ، هیچ مدل خروجی نمیده ، اگه امکان داره کمک کنید ، [attachment=7728] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - mojtaba0937 - ۱۷-۱-۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ عصر من نصب کردم مشگلی نداشت . |