پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
{ويژه} عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html)
+--- انجمن: پلاگین های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-63.html)
+---- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-65.html)
+---- موضوع: {ويژه} عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 (/thread-17453.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - taqipour2014 - ۹-۱-۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ صبح

دوستان کسی زرین پال رو روی جوملا 3.4 تست کرده؟

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - mohammad2232 - ۹-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۰۸ صبح

با تشکر مجدد
من طبق آموزش پوشه pm_mellat رو در پوشه payment در پوشه کامپوننت جومشاپینگ آپلود کردم و بعد از اون پلاگین رو نصب کردم ولی مشکلی که وجود دارد وقتی در قسمت پیکربندی --- پرداخت ، ملت رو انتخاب میکنم یک صفحه سفید نشون میده و یک مورد دیگه که متوجه شدم بعد از نصب یک پوشه خالی به اسم com_parspal در پوشه کامپوننت در هاست ایجاد میکند؟
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - محمدسلیمانی - ۹-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ عصر

نقل قول: با تشکر مجدد
من طبق آموزش پوشه pm_mellat رو در پوشه payment در پوشه کامپوننت جومشاپینگ آپلود کردم و بعد از اون پلاگین رو نصب کردم ولی مشکلی که وجود دارد وقتی در قسمت پیکربندی --- پرداخت ، ملت رو انتخاب میکنم یک صفحه سفید نشون میده و یک مورد دیگه که متوجه شدم بعد از نصب یک پوشه خالی به اسم com_parspal در پوشه کامپوننت در هاست ایجاد میکند؟
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر

یه جوری گفتید من خودمم شک کردم الان یه جوملا تست نصب کردم درست بود معلوم نیست داری چی رو نصب میکنی.
میتونید از کسی که تخصص کافی داره بخوای برات انجام بده در انجمن درخواست بدید شاید کسی براتون انجام داد.

دوستانی هم در پیام خصوصی دسترسی دادند برای اتصال به درگاه پرداخت بهشون گفتم که افزونه و پشتیبانی در انجمن رایگان هست اما اگر براتون انجام بدیم شامل هزینه میشه.

موفق باشید.

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - taqipour2014 - ۹-۱-۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ عصر

خیلی لطف دارید برای انجامش
اما ما تا بحال پلاگین های بسیار بانکی جومشاپینگ رو نصب کردیم الانم روی سرور های مختلف تست کردم که خطا یکسانی رو دریافت می کنم .... شاید ورژن جومشاپینگمون هماهنگ نیست وگرنه بارها مراحل رو بررسی و تنظیمات رو چک کردم همش پیغام
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

رو دریافت می کنم

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - محمدسلیمانی - ۱۰-۱-۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ صبح

در هر صورت دوستان دیگه هم از این افزونه استفاده کردند و مشکلی نداشتند.

فکر نمیکنم عدم هماهنگی با ورژن های جومشاپینگ باشه.
اولا کلا مگه برای جوملا 3 چندنسخه جوم شاپینگ امده؟؟
از اون گذشته من با اولین نسخه ای که از جوم شاپینگ داشتم پلاگین ها رو توسعه دادم و بعد با اپدیت خود جوملا جومشاپینگ هم به روز کردم هیچ فرقی نکرد.

لوکال تست کردید؟؟ در نصب و اجرا نباید خطا بده فقط بانک پذیرنده معتبر نمیدونتون

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - taqipour2014 - ۱۰-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۱۰ صبح

من واقعا دیگه نهایت بررسی کردم
با جوملا 3.1
جوملا 3.3.6
جوملا 3.4.1
با ورژن جومشاپینگ 4.3.3.

جومشاپینگ 4.9.1
جومشاپینگ 4.9.2 انگلیسی
در تمامی موارد این خطا رو میگیرم که یا روشم غلطه مثل پلاگین های بانکی ورژن های قبل نیست یا کامپوننت ایراد داره
عکس خطا رو هم ضمیمه کردم

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - sajjad salehi - ۱۰-۱-۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ عصر

شما پوشه ها رو دستی وارد کردید ؟ این خطا معمولا موقع هم نام نبودن پوشه یا فایل و اسم ماژول اتفاق میافته شما اول از مدیریت ماژول > مدیریت ؛ با جستجو مطمئن شو که نسخه ی دیگه ای از این افزونه رو نصب نداری و اگه هست پاک کن دوم اگه پوشه ها رو دستی میسازی اسم ها رو دوباره یکی یکی با کپی پیست وارد کن . سوم داخل پوشه ی ماژولها و کامپوننتها بگرد و اگه پوشه ی مشابهی هست پاک کن .
بک آپ قبل از این کارها فرآموش نشه .

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - محمدسلیمانی - ۱۰-۱-۱۳۹۴ ۰۵:۱۰ عصر

سلام
این خطا نیست دوست عزیز این کد بانک پذیرنده است شما رو اعتبار سنجی میکنه و اجازه پرداخت میده
یا مشخصات درگاه رو درست وارد نکردید یا ip هاست تغییر کرده و از این دست موارد
با بانک پذیرنده تماس بگیرید.

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - taqipour2014 - ۱۰-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ عصر

ممنون از پاسخدهی تون.
با زرین پال درمیون گذاشتم
فقط یک سوال؟؟؟
چرا برای زرین پال هم شناسه درگاه گذاشتین هم کلمه عبور؟

RE: عیدی 94 پلاگین های بانکی جوم شاپینگ برای جوملا Plg Bank joomshapping Joomla 3.4 - mohammad2232 - ۱۱-۱-۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ صبح

باز هم ممنون از شما
ولي من با چند تا جوملا مختلف تست كردم اصلا نشد در آخر هم از پلاگين بانك ملت جومينا استفاده كردم و به خوبي كار كرد حالا نميدونم اين كجاش مشكل داره كه من نتونستم استفاده كنم در هر حال بي صبرانه منتظر لطف شما در مورد آموزش پلاگين پرداخت نويسي هستم :)
با تشكر