![]() |
|
{ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html) +--- موضوع: {ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي (/thread-1567.html) |
RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - saso - ۶-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ عصر (۶-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ عصر)hosein نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این امکان وجود ندارد RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - hosein - ۶-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ عصر (۶-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ عصر)saso نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کامپوننتی رو میتونید برای این کار بهم معرفی کنید؟ RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - hosein - ۱۶-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ صبح (۳۰-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ صبح)bety نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام دوستان من هم همین مشکل رو دارم .لطف میکنید اگه اطلاعاتی در این مورد دارین راهنمایی کنید RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - Reza Ganji - ۱۶-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ صبح مطمئن نیستم ولی فکر میکنم با آلفا یوزرپوینت بشه اینکار رو انجام داد ! RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - miladjoon - ۲۳-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ عصر سلام دوستان من يه كامپوننت ميخوام كه باهاش بشه مثلا تو يه همايش شركتت كننده ها ثبت نام كنن و عكس و مقاله هاشون رو هم آپلود كنن. خواهشا كمكم كنيد مرسي RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - احسان افشاری - ۲۳-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ عصر یه کامپوننتی هست بنام CB که به هر کاربر یه پروفایل میده و هر کاربر میتونه یه گالری ویک آواتار داشته باشه ، با هم ارتباط برقرار کنن ، به پروفایل هم رای بدند ، مقاله های نوشته شدشون تو سایت رو نشون میده صفحه ی اختصاصی ثبت نام و لاگین و لیست اعضا و ...داره و میشه فیلد های ثبت نام و پروفایل ها رو سفارشی کرد. و هزاران امکان دیگر هم داره که میتوان با اضافه کردن پلاگین بدست آورد. این کامپوننت فارسی هست! لینکش تو انجمن: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق باشید RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - sokoot67 - ۲۷-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ صبح سلام من این کامپونت را نصب کردم چرا اسمش در لیست منوی کامپونت نمی یاد ؟ RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - mehdi_far - ۲-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ صبح منم نصب کردم فقط در لیست پلاگین ها میاد باید چکارش کنم؟ RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - pivi - ۱۰-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۱۴ صبح سلام در ساخت فیلدهای سفارشی: 1- برای ایمیل، در قسمت "نوع" چه گزینه ای را باید انتخاب کرد؟ 2- کاربرد بخش "کلاس"، "پارامترهای اختیاری" و "توضیحات" چیست؟ RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - tayyeb - ۱۲-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ عصر سلام من نصبش کردم روی جوملا 1.5 اما پیام میده که This plugin integrates Ambra with the core Content Man مشکل از کجاست ؟ |