![]() |
|
سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html) +--- موضوع: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی (/thread-1074.html) |
RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - amirparvaneh - ۲۲-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ صبح سلام دوستان من در قسمت ورود پسوورد رو میزارم و نام کاربری رو ادمین می زارم اما این خطارو می ده Query failed: Table 'sdrtyubx_chat.chatoperator' doesn't exist نمیتونه به دیتابیس متصل بشه مشکل ازکجاست؟ RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - robiniho_664 - ۳۰-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ صبح سلام من همه چی ر و درست رفتم اما وقتی پوشه اینستا رو اجرا میکنم مرحله بعدیش یک خطا میده :
Problem Correct the mistakes: Query failed: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=InnoDb' at line 7 Resvole problem and try again. Press back to return to wizard. RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - Reza Ganji - ۳۰-۵-۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ صبح این خطا به دلیل ورژن مای اس کیوال سرور هست و فکر میکنم باید بررسی کنید ببینید نسخه مای اس کیوال سرورتون چنده و با این ورژن سازگار هست یا خیر. RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - fattaneh66 - ۶-۸-۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ صبح من این اسکریپت و نصب کردم البته رو لوکال دکمه هم نمایش داده شد اما با کلیک روی دکمه اولا لینک نیست دوما هیچ اتفاقی نمیفته دلیلش اینه که روی هاست نصب نشده؟ یا دلیل دیگه داره؟ RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - jillangel - ۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۵:۳۲ عصر سلام دوستان. موقع نصب از مسیر webimroot ایراد میگیره. خطا: Please, check file /webim/libs/config.php Wrong value of $webimroot variable, should be "/webim" مسیر رو در فایل config این تعریف کردم: $webimroot = "/home/tsshco/public_html/webim"; RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - b.ramezani - ۶-۳-۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ عصر عالی بود واقعا ممنونم |