![]() |
|
چند تا مشکل با سایت جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چند تا مشکل با سایت جوملا (/thread-673.html) |
RE: چند تا مشکل با سایت جوملا - Reza Ganji - ۱۶-۱-۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ صبح من فايلي رو كه آقاي طالبي قرار دادند جايگزين كردم و درست شد و لينك هاي اين ماژول در صفحه جديد باز ميشوند! براي تغيير سايز فونت هم من فكر ميكنم ميتوانيد در ماژول پيغام روزانه از كدهاي اچ تي ام ال و سي اس اس استفاده كنيد.اين هم تست كنيد. يا اينكه اگر قالب شما داراي كلاس ماژول است از پسوند كلاس ماژول استفاده كنيد. من اگر وقت شد سي اس اس هاي قالب شما را براي سايز فونت ها نگاه ميكنم ! RE: چند تا مشکل با سایت جوملا - Reza Ganji - ۱۶-۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۱ صبح راستي تا يادم نرفته لطفا يك بك آپ كامل از سايت خود بگيريد و اگر مطمئن نيستيد من براتون ميگيريم و مشكل فونت ماژول رو نيز براتون حل ميكنم ولي تا قبل از اينكه بك اپ كامل نگرفته ايد من تغييري در سايت شما نميدهم و خودتون هم تغييرات اساسي ندهيد چون ممكن است مثل اون دفعه به مشكل بربخوريد. براي باز شدن تمامي لينك ها هم در صفحه جديد بايد دوستاني كه به برنامه نويسي مسلط هستند نظر دهند ولي ماژول آخرين اخبار رو من تست كردم با فايل اقاي طالبي درست شد و ممكن است جايگزيني درست انجام نشده و يا به خاطر نسخه ترجمه جوملاي ما باشد. RE: چند تا مشکل با سایت جوملا - tarantino - ۱۶-۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ صبح يك پلاگين من پيدا كردم كه فكر ميكنم به شما امكان ميده تمام لينكهاي سايتتون رو به صورت خودكار در صفحه جديد باز كنه.. ميدم به آقاي گنجي تست كنن اگر ok بود منتشر بشه .. چون من فرصت چك كردن نداشتم متاسفانه RE: چند تا مشکل با سایت جوملا - Reza Ganji - ۱۶-۱-۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ صبح اين پلاگين كه دوست بسيار عزيزمون اقاي طالبي ارسال كردند تمامي لينك هاي خارجي را در پنجره جديد باز ميكند و ميتونيد استفاده كنيد. براي لينك هاي داخلي هم حتما راهي موجود است و در صورت مشاهده براي استفاده شما و ساير دوستان ارسال خواهد شد! |