![]() |
|
طراحی سایت محله ! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: طراحی سایت محله ! (/thread-4160.html) |
RE: طراحی سایت محله ! - محمدرضا بهارلو - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ صبح بهت تبریک میگم سایت واقعا جالبی هست ، در نوع خودش هم بی نظیر موضوعش هم بسیار عالی فقط اگه کپی رایت قالب رو هم از اون پایین برداری خیلی بهتر میشه! موفق و پیروز و سربلند باشید RE: طراحی سایت محله ! - rezaetemadi - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ صبح ممنون ! خیلی خوشحال می شوم سایت شما را هم ببینم ! RE: طراحی سایت محله ! - Pourdaryaei - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۲ صبح من دارم روی لوکال کار میکنم ، حالا کلی تغییرات باید روش اعمال کنم ، قالبم یذره مشکل داره RE: طراحی سایت محله ! - rezaetemadi - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ صبح خوشحال می شوم اگر کمکی از دستم بر می آید انجام بدهم ! دوستان دیگر هم اگر نظری داشتند خوشحال می شنوم بشنوم ! RE: طراحی سایت محله ! - Pourdaryaei - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۲۲ صبح مرسی خوشحال میشم ازتون راهنمائی بگیرم . تصویر پیوستی سایت هست که باید تغییراتی توش بدم . RE: طراحی سایت محله ! - rezaetemadi - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۲۴ صبح هر جور کمکی از دست من بر بیاد دریغ نمی کنم !
RE: طراحی سایت محله ! - mking - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ عصر دوست گرامي آقاي اعتمادي نيا در مورد وب سايت سايت خوبي طراحي کرديد. فقط يه چند تا نکته بود که مي خواستم در مورد وب سايت خدمت تون بگم: 1- اندازه فونت منوي بالاي سايت رو بزرگتر کنيد . اين طوري بهتر جلوه ميده. به قول خودم توي چشم مياد.. ![]() 2- معمولا ما کاربران ايراني اکثرا توي سايت ها دنبال منوي فهرستي در سمت راست هستيم منظورم منوي شهروندي هستش. البته بهتر رنگ و اندازه فونت يکمي تغيير کنه. 3- تاريخ امروز رو هم بهتره از پايين بياري بالا مثلا بذار بغل دست جستجو... 4- اندازه فونت زير منو ها هم يکمي ريز هستش... ديگه مطلبي يادم نمياد بگم.... بقيه باشه دوستان ديگه عنوان مي کننولي در کل سايت خوبي طراحي کرديد. ![]() اميدوارم هموراه موفق و مويد باشيد.
RE: طراحی سایت محله ! - rezaetemadi - ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ صبح دوستان یک راهنمائی ! برای این سایت چه قیمتی بدهم ! ؟ RE: طراحی سایت محله ! - gogerd - ۱۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ عصر ماشاله این تاپیک اینقد طولانیه که هیچ کس حوصله نداره بخونه یه تاپیک جدید درست کنید تا بشه جواب داد!! موفق باش |