![]() |
|
کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable (/thread-3042.html) |
RE: کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - kameli65 - ۲۱-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۳۶ عصر سلام من از اطلاعات داده شده در سایتم برای جوملا 2.5 استفاده کردم. ولی در سایت بجای نمایش فایلها تنها عبارت ذیل نمایش داده میشود. چرااا؟ }jd_file file == 4} و چطور باید این مشکل را حل کنم؟ RE: کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - sasanu - ۲۱-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۲۶ عصر سلام علیکم معمولا وقتی کمپوننت غیر فعال ویا حذف شده باشه این پیام رو نشون میده مظمئن بشید کمپوننت فعال هست و در بخش پلاگین ها پلاگینهای مربوط به جی دانلود رو فعال کنید مخصوصا content_plugin |