![]() |
|
به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا (/thread-16541.html) |
RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ عصر خب الان که من این آدرسو میزنمhttp://riazi-fizik.ir/?tp=1 مشخص میشه که شما از طریق ماژول به صفحه همون موقعیت وصل کردید. موقعیت قالب شما هم،همون که پایینه،یکی تو center هستش،خب این کاملا مشخصه که هر چقدر مطالب اونجا باشه باز زیر هم میفته. بنظر من شما یه راه دارید اونم اینکه کنار centerموقعیت تعریف کنید.ومطالب رو باز ازطریق ماژول به همون موقعیت وصل کنید. RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ عصر این کاری که شما گفتید رو بلد نیستم انجام بدم اما فقط میدانم که مشکل از قالب نیست الان قالب سایتم را تغییر دادم تا شما ببینید منو هایی که در موقعیت right قرار دارند باز بعد از مطالب نمایش داده شده اند. عکس را ببینید یا به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بروید RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ عصر خب الان اینا رو توrightیا leftقرار دادید درسته؟ خب شما یه قالبو انتخاب کنید که موقعیت پایینش زیاد باشه.الان این قالب هم مثل همونه.یعنی همون یکی موقعیتو داره. RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ عصر بالاخره قالبی پیدا کردم که 8 موقعیت در پایین دارد اما باز مشکل حل نشد به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مراجعه کنید و ببینید عکس های پیوست شده را هم مشاهده کنید RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ عصر خب الان قالب درسته ولی شما تو موقعیت right قرار داده اید. شما هر کدوم از بخشهای مورد نظر رو به اینایی که میگم قرار بدید.حل میشه100درصد. bottom1وbottom2وbottom3وbottom4 یعنی خوراک سایت وآرشیو موضوعات،ورود به سایت،حاضرین در سایت هرکدوم از اینا رو یکی یکی به ترتیب به اونا متصل کنید. RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ عصر کاری که گفتید را انجام دادم مشکل قبلی حل شد اما با خالی ماندن موقعیت right یک فضای خالی در سمت راست مطالب باقی می ماند و چهره سایت زشت میشود به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رجوع کنید عکس پیوستی را ببینید RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ عصر خب اگه باز روی این آدرس کلیک کنید میبینید که موقعیتی برای اون جای خالی تعریف نشده است،اگر دوست دارید برای اونجا هم موقعیت تعریف کنید که آموزشش تو انجمن هست ولی اگر نمیخواید باید قالبی رو انتخاب کنید با موقعیت های خوب که فضای خالی نداشته باشه. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حالا یه بار به این موقعیت قرار بدید اونا.نتیجه رو بگید. magicgfx-a RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ عصر نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در موقعیتی که میفرمایید فقط یک ماژول میتواند قرار بگیرد من کدام منو را آنجا بگذارم ضمن اینکه در انتخاب موقعیت ماژول اسم magicgfx هست نه magicgfx-a RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - رضاندیمی - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ عصر تو اون آدرسی که گفتم بزنیدmagicgfx-aهستش،من ازاونجا دیدم.حالا فرقی نمیکنه.بگذریم. شما میتونید 10تاهم اونجا بذارید،میشه. 4تارو بذارید ببینیم چطوری میفته RE: به هم ریختن قالب Narsatemplate جوملا - asghari2 - ۱۵-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ عصر هر 4 ماژول را در موقعیت magicgfx قرار دادم اما چیزی نمایش داده نمیشود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. را ببینید |