پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
{ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html)
+--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html)
+--- موضوع: {ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي (/thread-1567.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - مرتضی محمدجانی - ۱۶-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ صبح

نه فکر نکنم برای جوملا 1.7 هم باشه
البته باید یک جستجو تو نت کنید
Rose

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - Reza Ganji - ۱۶-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ صبح

من قبلا تست كردم يعني ديروز براي جوملا 1.7 بروز رساني نشده بود !

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - pivi - ۲۰-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ عصر

سلام
چه جوری میشه این علامت خطرها را از کنار فیلدها حذف کرد؟؟؟

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - pivi - ۲۰-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ عصر

کجای این کامپوننت میشه فرم پر شده توسط کاربر را دید؟

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - مرتضی محمدجانی - ۲۱-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۵۳ عصر

چه علامت هایی ؟
دمو قرار دهید
Rose

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - pivi - ۲۲-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ صبح

سایت من هنوز رو لوکال هستش نمی تونم دمو بذارم.
کنار هر فیلدی که اضافه کردم تو محیط کاربری سایت یه علامت خطر هست.

سوال دوم را کسی جواب نمی ده؟؟؟

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - Reza Ganji - ۲۲-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ صبح

اون تصاویر که شما میگویید برای این است که پر کردن فیلد اجباری می باشد !
اطلاعات کاربران رو هم میتونید در مدیریت کامپوننت و قسمت کاربران مشاهده کنید !

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - pivi - ۲۲-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ عصر

ممنون
چه طوری میتونم فیلدها رو از حالت اجباری خارج کنم؟ تو قسمت ویرایش فیلدها گزینه مرتبطی وجود نداره.

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - pivi - ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۲۵ صبح

راهنمایی بفرمایید لطفا...

RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - hosein - ۶-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ عصر

دوستان یه سوال دارم
با استفاده از این کامپوننت میشه دسترسی مطالب رو به پرو فایلها محدود کرد.

مثلا مطلب a فقط برای کاربرهای گروه 1 نشون داده بشه و مطلب b فقط برای کاربرهای گروه 2

ممنون میشم راهنماییم کنید