![]() |
|
کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی (/thread-8345.html) |
RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - jahani - ۲۵-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ عصر سلام.من قالب رو عوض کردم و دیگه جی کامنت وپیام ها وقابلیت پیام گذاری نشون داده نمیشه.واسه همین کومنتو رو نصب کردم .امااین هم نشون داده نمیشه ...چراااااااااا؟ RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Pourdaryaei - ۲۷-۷-۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ صبح مشکل از قالب سایتت هست باید مشکل رو تو اون پیدا کنید ، کاری به کامپوننت نظردهی نداره ، سوالاتتون رو هم بصورت مجزا بپرسید تا بهتر پاسخ بگیرید RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - iking - ۱۶-۱۱-۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ صبح با سلام بنده کامپوننت رو نصب کردم ولی پس از پر کردن فیلد های مربوطه کلید ثبت نظر فعال نمیشه ! وقتی که قسمت نظر رو هم تایپ میکنی هیچ عددی به تعداد کاراکترهای اضافه نمیشه مشکل از کجاست آیا نیاز به دستکاریه قسمتی خاص یا پرمیژن خاصی هست؟ ممنون از شما RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Reza Ganji - ۱۶-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ صبح احتمالا بخاطر تضاد بین افزونه هاست.اگر در صفحه ای که میخواهید نظر ارسال بشه اسلایدشو و منویی که جی کوئری لود میکنه یا ماژول های دیگر غیرفعال کنید ببینید درست میشه یا خیر. RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - iking - ۱۶-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ صبح ممنون از پاسختون این آدرس سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسلاید اخبار فعال هست ببینید همین منظورتون بود؟ بازم ممنون RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - iking - ۱۶-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ صبح BT Content Slider رو غیر فعال کردم ولی تاثیری نداشت ! RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Reza Ganji - ۱۷-۱۱-۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ عصر شما اسلایدشویی که در پایین هست و منویی که در سمت راست غیرفعال کنید و چک کنید.در تمامی صفحاتی که مطلب هست. البته بهتره آخرین نسخه رایگان سازنده رو هم چک کنید. RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - iking - ۱۸-۱۱-۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ صبح سلام و سپاسگزار بابت پاسختون مهندس گنجی هر دو کار رو انجام دادم متاسفانه هیچ تاثیری نداست
RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Reza Ganji - ۱۸-۱۱-۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ صبح قالبتون هم تغییر بدید ببینید رفع میشه.موقتا یک قالب دیگری بعنوان قالب پیش فرض قرار دهید. RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - iking - ۱۸-۱۱-۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ صبح ممنون از وقتی که گذاشتید با چندین قالب مختلف حتی قالب های پیش فرض هم تست کردم متاسفانه کار نمیکنه ! من از هاست کلوکسو استفاده میکنم آیا احتیاج به تغییرات خاصی نیست مثلا برای فروشگاه ساز ویرچوال فریر باید یه سری پرمیژن رو تغییر میدادم تا نصب شد آیا برای این کامپوننت تغییر پرمیژن خاصی لازم نیست؟
|