![]() |
|
کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 (/thread-7780.html) |
RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - ak0200 - ۱-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ صبح آقا شرمنده دیر جواب میدم میشه یه مقدار کار با xform رو توضیح بدین شاید من دقیق بلد نیستم باهاش کار کنم مرسی RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - پیام عمرانی - ۲-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ صبح آموزش تصویری xform را در آدرس زیر میتوانید ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - ho2o2oo - ۱۶-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ عصر دوستان منیه آموزش می خوام ازاین کامپونت برای ساخت فرم های گوناگون چطور می تونم به صورت حرفه ایی یاد بگیرم چون خیلی نیازمهستش این کامپونت . مثلا الان می خوام یه فرم استخدادم حرفه ایی درست کنم اما بلد نیستم . مرسی از دوستان و ایا می شه مثل فرم زیر هم دراین فرم ساز یه فرم ساخت محاسبه اتوماتیک مبلغ سفارش ارسال پیام کوتاه انبوه کد: http://sms.ghasedak-ict.com/%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%87_%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85_%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87_%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA%DB%8C.htmlRE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - صدرا حسابی - ۱۷-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ صبح سلام یه pdf به زبان انگلیسی پیوست کردم که چند حالت مختلف برای محاسبه فیلدهارو با مثال توش بیان کرده برای بریزینگ فرم، کار خیلی ساده ایه، با rsform هم می تونید به راحتی این کار رو انجام بدید. RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - ho2o2oo - ۱۷-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر دوستان من چطور می تونم فرمم رو طوریی طراحی کنم که بشه به با انتخاب یک گزینه در لیست کرکره ای انتخاب کنه کاربر و اگز گزینه دیگریی بخوام اضافه بشه . RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - najafi613 - ۲۱-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ عصر (۹-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ صبح)محمدرضا بهارلو نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نسخه های جدید این فرم ساز تجاری هستند آیا با نصب این فرم ساز اگز بخواهیم آپدیت کنیم باید پول بدهیم یا رایگان آپدیت می شود ؟ RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - Reza Ganji - ۲۲-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ صبح اگر به نسخه تجاری بخواهید آپدیت کنید با پول بدید ! RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - najafi613 - ۲۳-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ صبح من این کامپوننت را نصب کردم ولی قسمت مدیریت این کامپوننت به زبان انگلیسی می باشد البته من زبان فارسی را روی جوملا نصب کرده ام و بقیه قسمتهای مدیریتی جوملا کاملا فارسی است ولی نمی دانم چرا قسمت مدیریتی این کامپوننت به زبان انگلیسی نمایش داده می شود؟ RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - mahan - ۲۳-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر درود بر شما از کدام نسخه این کامپوننت استفاده می کنید، شاید نسخه مورد استفاده شما ترجمه نشده باشد. برای نمایش فارسی این کامپوننت باید فایل های زبان مربوط به این افزونه بارگذاری شوند. شما می توانید فایل های زبان فارسی در این افزونه که در تایپیک اول آمده است را به جوملای خود اضافه کنید. به محل فایل های زبان توجه کنید! شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - Reza Ganji - ۲۳-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ عصر فایل های زبان در افزونه موجود است ولی چرا لود نمیشه باید بررسی که یکی از دوستان باید وقت بزاره |