![]() |
|
{ويژه} بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: بسته های نصبی جوملا 2.5 (/forum-123.html) +---- موضوع: {ويژه} بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان (/thread-7493.html) |
RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - Reza Ganji - ۱۷-۶-۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ صبح سرعت اینترنتم اینقدر کم شده که فقط میشه چت کرد.نمیدونم پای کی رو سیمه و برنمیداره ![]() ولی براتون آپلود خواهم کرد. RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - leksoz - ۲۵-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ صبح سلام لینک دانلود خرابه اسکرین شات هم نداره ! RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - Reza Ganji - ۲۶-۱۰-۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ صبح خوشبختانه من دانلود کرده بودم و گذاشتم اپلود بشه و بعد از آپلود براتون لینک دانلود رو قرار میدهم. RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - Reza Ganji - ۲۶-۱۰-۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ عصر لینک دانلود جدید به پست اول اضافه شد.چون دراپ باکس است فکر کنم میتونید در فایل های خودتون در دراپ باکس هم کپی کنید البته نمیدونم این امکان رو داره یا نه باید تست کنید. RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - leksoz - ۲۶-۱۰-۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ عصر اقا نشکر کردم ولی لازم دونستم بازم ئیه تشکر کنم اینجا و ذکر کنم که این بسته با توجه به حجم 21 مگی امکانات زیادی داره... RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - omidsaghezi - ۱۸-۹-۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ عصر سلام استاد کپی رایت این قالب کجا عوض میشه فارسي شده توسط انجمن پارس جوم RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - omidsaghezi - ۱۹-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ عصر با تشکر از دوست گرامی بابت این قالب و همچنین جناب گنجی بزرگوار لطفا راهنمایی بفرمایید کپی رایت قالب کجا عوض میشه RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - Reza Ganji - ۱۹-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ عصر درود چون این بسته رو نصب شده ندارم امیدوارم اقای اعتمادی عزیز در این مورد راهنماییتون کنند. RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - rezaetemadi - ۱۹-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ عصر دوستان سلام این بسته را هم خود من ندارم زدم الان دانلود بشه می بینم اطلاع می دهم RE: بسته فارسي شده كريستال - هديه 2 رمضان - rezaetemadi - ۱۹-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ عصر برای برداشتن کپی رایت به مسیر زیر بروید templates\yoo_catalyst\warp فایل warp.php را باز کنید خط 19 را می توانید ادیت کنید |