![]() |
|
تبریک سال نو به همراه بسته خبری هدیه انجمن - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: اخبار و اطلاعیه ها (/forum-1.html) +--- انجمن: آرشیو اخبار و اطلاعیه ها (/forum-107.html) +--- موضوع: تبریک سال نو به همراه بسته خبری هدیه انجمن (/thread-5172.html) |
RE: تبریک سال نو به همراه بسته خبری هدیه انجمن - majid33 - ۵-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ عصر سال نو بر همه دوستان گل پارس جوم مبارک امیدوارم سال خوب و خوش در کنار خانواده با تنی سالم داشته باشید ![]() ![]() ![]()
RE: تبریک سال نو به همراه بسته خبری هدیه انجمن - mahan - ۵-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ عصر با سلام حضور محترم مدیران سایت و دوستان گرامی امید است سال پیش رو برای همه دوستان سالی سرشار از موفقیت و آرامـــش باشد و هیچ قلب و ذهنی زنگار بسته نباشد. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: تبریک سال نو به همراه بسته خبری هدیه انجمن - Mojtaba Pordel - ۵-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ عصر سلام من هم سال نو رو به همه دوستان تبريك ميگم RE: تبریک سال نو به همراه بسته خبری هدیه انجمن - mking - ۱۴-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ عصر سلامي به زيبايي فصل بهار به تمامي دوستان خوب انجمن پارس جوم.... ![]() اميدوارم ايام عيد روزهاي خوب و خوشي رو گذرانده باشيد. ![]() من هم با اينکه خيلي دير اومدم ولي.... ![]() سال خوب و خوش و سرشار از موفقيت رو از خداوند متعال براي تمامي دوستان و همکاران و مديران انجمن پارس جوم آرزومند هستم.![]() ![]() اميدوارم در اين سال با کمک دوستان و همکاران انجمن بتونيم به قول خيلي از کاربران و مديران و همکاران ديگر انجمن ها..... پرچم ايران رو بالا نگه داريم. ![]() ![]() به اميد موفقيت تمامي دوستان
|