![]() |
|
آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آموزش (/forum-25.html) +--- انجمن: آموزش هاي جوملا (/forum-106.html) +--- موضوع: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim (/thread-5084.html) |
RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - hasti27 - ۳۱-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ عصر من با فیلتر شکن تو سایتش ثبت نام کردم اینم کدم: کد: <!--Start of Zopim Live Chat Script-->تو قسمت ادمین -] پلاگین یوزر و پسورد می خواد تا وصل بشه به سایت و آی دی بده ولی وصل نمی شه میشه راهنماییم کنین RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - heroesofnew - ۳۱-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ عصر به نظر من از اسکریپت رایگان LiveZilla استفاده کنید هم انگلیسیش هست و هم فارسیش RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - Reza Ganji - ۱-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ صبح فکر کنم باید یوزر و پسوردی که برای سایت زوپیم انتخاب کردید رو وارد کنید. RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - jalalkor - ۱۳-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ عصر ببخشید من تمام مراحل نصب رو انجام دادم ولی در قالب جوملا نمایش داده نمیشه چه راه حلی هست برای اینکار با تشکر RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - Reza Ganji - ۱۴-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ صبح شما باید در سایت زوپیم با ای پی دیگر کشورها ثبت نام کنید و سپس پلاگین رو نصب و کدی که سایت زوپیم به شما بعد از ثبت نام داده رو وارد کنید و کدی که برای نمونه ایجا قرار داده شده استفاده نکنید. RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - jalalkor - ۱۴-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ صبح بله درسته بنده هم همینکار رو کردم با آیدی دیگر کشورها وارد و ثبت نام کردم و کدی که زوپیم داد در قسمت پلاگین گذاشتم ولی در قالب جوملا نمایش داده نمیشه نمیدونم چکارش کنم الان یکروز کامل وقتمو گرفنه RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - Reza Ganji - ۱۴-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ صبح آخرین نسخه پلاگین رو دانلود و نصب کنید.اما اگر قالبتون با فرم ورک نیست بصورت دستی کد را در قالب وارد کنید. اگر باز هم نشد قالب رو تغییر بدید ببینید مشکل رفع میشه یاخیر؟ RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - mojtaba10000 - ۱۴-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ صبح سلام خسته نباشید ممنون از آموزش خوبتون فقط من یه مشکلی دارم اونم اینه که همه این مراحل آموزش رو انجام دادم کدها رو هم وارد کردم تو پلاگین اما رو سایتم چیزی نشون نمیده چطوری باید ازش استفاده کنم روی سایت نمایش داده بشه. ممنونم RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - Reza Ganji - ۱۴-۶-۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ عصر فکر میکنم سایت زوپیم ایران رو تحریم کرده و نمیتونید استفاده کنید.البته ممکنه مراحل کار رو اشتباه انجام داده باشید ولی بهتره از دامنه های ir استفاده نکنید و کشور را یک کشور دیگر انتخاب کنید. RE: آموزش نصب گفتگوی انلاین بر روی جوملا با افزونه zopim - moussa75 - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ صبح آموزش کامل نصب و لینک آحرین نسخه پلاگین برای جوملا 2.5 و 3 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |