پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
قالب راست چین ZT Xenia - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html)
+----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html)
+----- موضوع: قالب راست چین ZT Xenia (/thread-4759.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

قالب راست چین ZT Xenia - iman1392 - ۱۷-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ عصر

درود
بنده بسته نصبی را نصب کردم
ولی هیچکدام از قسمت هاش فارسی نیست چطور میتونم حداقل کنترل پنل را فارسی کنم؟ - توی دمو دیدم چهارتا دایره کنار هم خیلی جذابه که متحرک هستند و با حرکت موس تغییر میکنن ولی بنده نصب کردم ثابته آیا بابید کار خاصی انجام بدم؟و ایااین قالب پیش نمایش ندارد ک جای ماژول ها را بتوان دید؟
با تشکر

قالب راست چین ZT Xenia - iman1392 - ۱۸-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ عصر

درود
kardorost درست میگن اصلا پوشه یا بخشی به نام لوگو وجود ندارد یا شاید هم جای خاصی پنهان شده.
چه راهکاری برای حدف لوگو وجود دارد؟زیاد سخت نباشه من آماتور هستم
با تشکر

قالب راست چین ZT Xenia - iman1392 - ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ صبح

درود
چنتا سوال بالا بدون جواب مونده از اساتید اگر کسی بلده راهنمایی کند
با تشکر

قالب راست چین ZT Xenia - محمدسلیمانی - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ صبح

سلام در مورد فارسی کردند کافیه فارسی ساز جوملا رو از سایت جوملا فارسی دانلود و در روت سایت اکسترکت کنید
و یا یک بسته جوملا فارسی رو در روت اکسترکت کنید.

RE: قالب راست چین ZT Xenia - mahan - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ عصر

(۱۸-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ عصر)iman1392 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود
kardorost درست میگن اصلا پوشه یا بخشی به نام لوگو وجود ندارد یا شاید هم جای خاصی پنهان شده.
با تشکر

درود بر شما
بر روی تصویر مورد نظر کلیک راست کنید و با استفاده از view image مسیر تصویر را پیدا کنید و بعد در فتوشات تصویر را باز کنید و آنچه در تصویر دیده می شود را پاک کنید طوری که فقط فضای شطرنجی بکگراند دیده شود، حال تصویر را با تصویر اولیه جایگزین کنید.

شاد باشید و شادی بخش دیگران

RE: قالب راست چین ZT Xenia - iman1392 - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ عصر

(۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ عصر)mahan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۸-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ عصر)iman1392 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود
با تشکر

درود بر شما
بر روی تصویر مورد نظر کلیک راست کنید و با استفاده از view image مسیر تصویر را پیدا کنید و بعد در فتوشات تصویر را باز کنید و آنچه در تصویر دیده می شود را پاک کنید طوری که فقط فضای شطرنجی بکگراند دیده شود، حال تصویر را با تصویر اولیه جایگزین کنید.

ممنون چون میدونم ممکنه این روش که شما فرمودید خیلی بکار من و همه بیاد میپرسم
.. اگر منظورتون اینه ک رو سایت رو تصویر راست کلیک کنم که اصلا view image نمیده توی مدیریت هم که اصلا نمیدونم کجاست؟
با تشکر

قالب راست چین ZT Xenia - sasanu - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ عصر

وارد پنل هاست خود شوید

در این مسیر به دنبال فایل logo.png باشید
/templates/zt_xenia/images/logo.png

فایل مورد نظر رو دانلود در فتوشاپ اصلاح کنید و سپس در همان مسیر آپلود نمایید

کش مرور گر و سایت را پاک کنید و سپس صفحه مورور گر را رفرش نمایید

قالب راست چین ZT Xenia - sasanu - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ عصر

نقل قول: ممنون از پاسختون ولی حدس میزنم شما این قالب رو نصب ندارین.
من هرچی توی منوهای خود استایل گشتم چیزی پیدا نکردم
بعد رفتم توی پوشه ایمجز اونجا هم اصلا فایلی به نام logo.png نبود و تمام ساب فولدرها رو هم چک کردم نبود. بعد یه سرچ از خود ویندوز زدم که دنبال هر چی فایل با اسم لوگو هست پیدا کنه دو تا فایل logo.png پیدا کرد که یکی توی پوشه www\xxx\templates\zt_xenia25\images\mobile
بود که برای موبایله قائدتا یکی دیگه توی
www\xxx\templates\zt_xenia25\images
خلاصه من لوگوی خودم رو از طریق خود مدیا منیجر بک اند جوملا وارد کردم با همین نام logo.png ولی لوگوم نصفه یه قسمت خیلی کوچیکش افتاد!!!
من فکر میکنم چون این دمو هست خیلی محدودیت داره
رفتم داخل خود سایتش هم کلی گشتم که اگه منوالی چیزی داره بگیرم که نوشته بودن برای ورژن های دمو منوال ندارن!!!
خلاصه من دنبال یه فول ورژن هماهنگ با فارسی برای سایت شرکتی مثل این ولی بدون محدودیت هستم. آدرسی دارین منو راهنمایی کنین؟

نقل قول: درود
با تشکر
نقل قول: درود
چنتا سوال بالا بدون جواب مونده از اساتید اگر کسی بلده راهنمایی کند
با تشکر

ببین دوست عزیز
iman1392

در دمویی که سایت اصلی zootemplateدر بخش معرفی این قالب قرار داده لوگو در همین مسیر که گفتم قرار داره ولا غیر .... /templates/zt_xenia/images/logo.png

دمو اصلی شرکت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه در بسته شما فایل وجود داره ، نداره ،بسته نصبی شما متفاوته، شما توانایی پیدا کردنش رو ندارید، کدشده ، پنهان شده ، نشده اون یه مسئله دیگه هست

اگر توانایی ویرایش و اصلاح و بررسی جزئیات قالب رو ندارید به کسانی که توانایی و بررسی و تغییر خصوصیات قالب رو دارند قالب رو بدید تا براتون اصلاح کنند

ویا از یه قالب دیگه استفاده کنید

انقدر هم ارسالهاتون رو ویرایش حذف و جابه جا نکنید اول مشکل رو در نظر بگیرید و بعد توجه کنید چی میخاید ارسال کنید بعد دکمه ارسال رو بزنیذ

RE: قالب راست چین ZT Xenia - iman1392 - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ عصر

(۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ عصر)iman1392 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ عصر)mahan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود
با تشکر

درود بر شما

ممنون چون میدونم ممکنه این روش که شما فرمودید خیلی بکار من و همه بیاد میپرسم
.. اگر منظورتون اینه ک رو سایت رو تصویر راست کلیک کنم که اصلا view image نمیده توی مدیریت هم که اصلا نمیدونم کجاست؟
با تشکر
البته بنده مسیر را از طریق جستجو پیدا کردم و همونطور ک sasanu گفتند دقیقا در همون مسیر هست ولی بد نیست این روش را هم یاد بگیرم
با تشکر فراوان از شما

و توی دمو دیدم چهارتا دایره کنار هم هست که بنطرم خیلی جذابه که به حرکت موس واکنش نشون میده و با حرکت موس تغییر میکنن ولی بنده نصب کردم تصویرشون ثابته آیا بابید کار خاصی انجام بدم؟
البته بنده بسته نصبی را دانلود و اکسترکت کردم که دوتا فایل زیپ به نامهای zt_xenia25_quickstart و zt_xenia25_installpackage داخلش بود که بنده فایل کویک استارت را در هاست اپلود و اکسترکت و نصب کردم و اصلا نمدونم فایل اینستال پکیج را باید چکار کنم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
با تشکر (آماتور)

قالب راست چین ZT Xenia - sasanu - ۲۰-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ عصر

دوست عزیز
اگر منظور اون چهار تصویر گرد هست
من در دمو قلب ،دایره ها رو چک کردم حرکتی ندارند
لینک دمو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما کجا رو چک کردید حرکت داشتند؟

در مورد نصب اگر منظور از اینسال پکیج همون بسته فشرده zip قالب هست که آپلود کردید بعد از نصب نیازی به اون نیست میتونید حذف کنید