![]() |
|
خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین (/thread-2497.html) |
RE: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - cisco - ۲۰-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ عصر پیداش کردم حله فقط مونده زبان Admin انگلیسی هستش انجمن My bb کسی پاسخ گو نی واسه این از دوستانم در اینجا میپرسم ![]() ![]() ![]()
RE: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - پیام عمرانی - ۲۰-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ عصر تو تنظیمات general Configuration رو در حالت پرشین قرار دهید اگر مشکل دارید دسترسی بدید تا بررسی کنم براتون RE: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - cisco - ۲۳-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ صبح سلام چطوری تو امضا فایل فلش بزارم بادش هنوز admin انگلیسی هستش نامه خصوصی میدم برای دست رسی تا ببینین
RE: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - پیام عمرانی - ۲۳-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ عصر مشکل شما در رابطه با زبان ادمین حل شد قرار دادن عکس در امضا ممنوعه برای این انجمن !! RE: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - cisco - ۲۳-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ عصر چرا خوب امضا نشد لینکش کردم ببخشید بر میدارم درضمن دمه شما گرم چصوری جبرانش کنم من پس امضا چی بزارم RE: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - پیام عمرانی - ۲۳-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ عصر شما براحتی میتونید لینک و یا نوشته قرار بدید تو امضاتون مانند بقیه دوستان RE: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - cisco - ۲۵-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ عصر لینک عکس رو بزارم حناب عمرانی؟ همونی که گذ اشتم لینک عکس هستش برادر من RE: خواستم بدونم شما از چه انجمن سازی استفاده کردین - پیام عمرانی - ۲۶-۷-۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ صبح دوست عزیز منظور لینک به صورت نوشتاری هست |