پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
{ويژه} انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: اخبار و اطلاعیه ها (/forum-1.html)
+--- انجمن: آرشیو اخبار و اطلاعیه ها (/forum-107.html)
+--- موضوع: {ويژه} انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! (/thread-2370.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - masoudiv - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ عصر

اقا من این ماژولرو دانلود کردم نصبم کردم ولی بلد نیست باهاش کار کنم!
الان چه جوری باید منو ابشاری بسازم؟

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - Reza Ganji - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ عصر

شما این ماژول را در موقعیت منو بالا قرار دهید.حالا نام موقعیت در قالب شما هرچی هستند و در تنظیمات منو مشخص کنید کدام منو را نمایش دهد مثلا منو بالا یا منو اصلی را !

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - masoudiv - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۲۰ عصر

برای من از این تنظیماتا نداره!
میشه ادرسو بدم خودتون زحمتشو بکشید؟
میشه از اول توضیح بدید که کلا چه جوری باید منو بازشو بسازم؟

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - Reza Ganji - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ عصر

این ملژول برای جوملا 1.5 است و قبلا بارها تست شده و اگر مشاهده نمیکنید یکبار دیگر دانلود و بعد از حذف دوباره نصب کنید و تست کنید !

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - delshad1522 - ۲۶-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ صبح

چرا این ماژول رو برای جوملا 1.7 بهینه نمیکنید !!!

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - ehssan_it - ۳-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ عصر

بنده این ماژول رو نصب کردم
ولی زیر منوها نمایش داده نمیشن
فقط شاخه ی اصلی قابل مشاهده است
روی لوکال نصب کردم

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - Reza Ganji - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ صبح

احتمالا تنظیمات رو کامل انجام ندادید.بد نیست ادرس سایت خود را هم قرار دهید.
البته این ماژول دو مرحله ای است و بیش از یک زیرمنو را نمایش نمیدهد.
در مدیریت ماژول ها ،ماژول منو اصلی را باز کنید و نمایش زیرمنوها را روی بله قرار دهید.
در مورد سوال دوستمون در مورد نسخه جدید این منو قرار بود آقای عمرانی نسخه ای جدید و تجاری عرضه کنند که متاسفانه بخاطر مشغله زیاد هنوز فرصت نکردند.

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - ehssan_it - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ صبح

نقل قول: در مدیریت ماژول ها ،ماژول منو اصلی را باز کنید و نمایش زیرمنوها را روی بله قرار دهید.
هیچ فرقی نکرد

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - Reza Ganji - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ صبح

تاحالا در این مورد کسی مشکلی نداشته و البته عرض کردم این ماژول یک مرحله زیرمنو را نمایش میدهید ولی اگر مشگل باز هم پابرجاست روی یه سایت نصب کنید تا بررسی کنیم.

RE: انتشار ماژول منو آبشاری جوملا، پارس جوم اولین ماژول تیم پارس جوم ! - ehssan_it - ۵-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ صبح

anees.ir

روی دامنه بالا نصب کردم و مشکل باقیست