پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html)
+--- انجمن: پلاگین های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-63.html)
+---- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-65.html)
+---- موضوع: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay (/thread-20548.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۲-۹-۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ عصر

جناب سلیمانی یه مشکل کوچک دیگه ای پلاگین داره اگر بتونید برام درستش کنید کارم راه بیوفته خیلی ممنون می شم .

وقتی که کد تخفیف و یا مالیات ارزش افزوده مشخص شده را روی مبلغ سفارش اعمال می کنیم و به درگاه پرداخت متصل می شویم فقط مبلغ محصول سفارش داده شده بدون در نظر گرفتن مالیات و یا کد تخفیف آماده پرداخت است .

طبق پیگیری ها و برسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که پلاگین متوجه کوپن و مالیات نمیشه و همون عدد توتال رو میخونه در صورتی که باید شرط داشته باشه که وقتی کوپن و مالیات هست به جای توتال عدد تخفیف و مالیات یعنی همون ( جمع کل فاکتور ) رو به درگاه ارسال کنه .

لطفاً کمک کنید این مشکل هم حل بشه خیلی ممنون از لطفتون

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۶-۹-۱۳۹۶ ۰۱:۳۱ صبح

لطفا کمک کنید مشکل ما حل بشه

با تشکر از مدیران محترم انجمن

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۱۴-۹-۱۳۹۶ ۰۳:۲۵ صبح

سلام
مشکلی در پلاگین نیست ممکنه از کامپوننتی باشه که استفاده میکنید.
من خودم دارم از همین کامپوننت و همین پلاگین استفاده میکنم مشکلی که شما میفرمایید وجود نداره.