![]() |
|
نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات (/thread-1872.html) |
RE: نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات - m2005 - ۵-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۳۳ صبح من منوها رو هم راست چین کردم.اما یه قسنت رو نتونستم. عنوان مطالب چپ چین هست.به غیر از این تمامی مطالب راست چین هستن.این رو چه کنم RE: نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات - farjadp - ۵-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ صبح با درود دوست عزیز میشه دمو بذارید تا بتونیم کمک کنیم؟! موفق باشید مرتضی پورمحمد RE: نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات - m2005 - ۵-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ عصر من روی لوکال نصب کردم. اینم عکسش.
RE: نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات - مرتضی محمدجانی - ۵-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ عصر دوست عزیز css قالب خود رو قرار دهید باید بررسی شود RE: نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات - m2005 - ۵-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ عصر css رو پیوست کردم RE: نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات - صابرمحمدی - ۶-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ صبح دوست گرامی تو پوشه css فایل system رو باز کن.خط179 کد: div.joomla h1.title { |