![]() |
|
ارور 404 در مدیریت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور 404 در مدیریت (/thread-16667.html) |
RE: ارور 404 در مدیریت - sajjad salehi - ۳-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ عصر نصب جوملای جدید اینقدرها هم سخت نیست . با اس پی ترنسفر به راحتی میشه تموم مطالب و منوها رو جا به جا کرد . RE: ارور 404 در مدیریت - mohi - ۳-۹-۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ عصر (۳-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ عصر)sajjad نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اخه کلی تغییرات ایجاد کردم چه توی قالب اصلی چه توی قالب های کامپوننت ها حتا ماژول های و چه روی ادرس دهی ها و سئو ها سرعت سایت و بهینه سازی سایت و..... خیلی روش کارکردم حالا اینکه میگید جوملا نصب کنم و با اس پی ترنسفر مطالب رو جابجا کنم چطوری باید این کارو انجام بدم ![]() ![]() ![]() یا همه ی اون تغییراتی که داده بودم هم اعمال میشه ؟ RE: ارور 404 در مدیریت - mohi - ۴-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ صبح اگه دوباره جوملا روش اکسترک کنم درست میشه؟ RE: ارور 404 در مدیریت - milad0098 - ۴-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ صبح ایشااله که درست میشه RE: ارور 404 در مدیریت - sajjad salehi - ۴-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ صبح خب یه بکآپ بگیر اکسترکت کن معمولا اگه تغییری توی هسته نداده باشی مشکلی پیش نمیآد . RE: ارور 404 در مدیریت - mohi - ۴-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ صبح (۴-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ صبح)sajjad نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظور از هسته چیه؟ من فقط فایلهایی css رو تغییر دادم که میتونم اونارو هم دوباره روش اور رایت کنم RE: ارور 404 در مدیریت - mohi - ۴-۹-۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ صبح مشکل جای دیگه بود درست شد فایل کانفیگ رو آدرس کوکی ها رو برداشتم و خالی کردم کد: public $cookie_domain = '';مشکل حل شد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|