![]() |
|
محل نصب بسته نصبی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: محل نصب بسته نصبی (/thread-1665.html) |
RE: محل نصب بسته نصبی - Reza Ganji - ۱۱-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ عصر در هاست نميتوان پسوند RAR را اپلود كرد چون قابل اكستركت كردن نيست ! RE: محل نصب بسته نصبی - Reza Ganji - ۱۱-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ عصر صفحه نصب بالا مياد و هر صفحه به صورت اكاردئوني چند تب داره ! پوشه كش و تمپ غيرقابل نوشتن هستند و بايد قابل نوشتن شوند ! در قسمت Database server host name بايد لوكال هاست را به صورت زير وارد كنيد ! localhost بعد هم پسورد و يوزر ديتا بيس ! اطلاعات رو كه در انجمن قرار داديد بعد از نصب حذف كنيد چون خطرنكه ! RE: محل نصب بسته نصبی - khorami - ۱۱-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۲۸ عصر من چجوری باید پوشه کش و تمپ رو چجوری قابل نوشت کنم؟ RE: محل نصب بسته نصبی - Reza Ganji - ۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ صبح من نميدونم چگونه با هاست دسترسي داريد ولي اگر وارد هاست شديد ميتوانيد پرميشن ها رو روي 777 قرار دهيد ! شرمنده من براي باز كردن هرصفحه بايد يه پنج دقيقه اي صبر كنم و داشتم ميرفتم سركار كه ارسال شما رو ديدم. از طرفي هم چندروزه سرعت اينترنت منم زغالي شده به پشتيبان هم زنگ ميزنم ميگه مودم رو خاموش و روشن كنيد و سيم هاي اتصال رو چك كنيد و... نميدونم چرا دروغ ديگه اي بلد نيستند بگويند ! |