![]() |
|
{ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html) +--- موضوع: {ويژه} كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي (/thread-1567.html) |
RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - Reza Ganji - ۷-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ صبح بايد ايندكينگ جداول ديتابيس مربوط به اين افزونه را تبديل به UTF-8 كنيد ! RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - maabiz - ۷-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ صبح با سلام ضمن تشکر از پاسختون، من ابتدا این چکینگ charset utf-8 رو انجام داده بودم و مسئله حل نشده بود. در دو تصویر زیر: ![]() و ادمین ![]() همان گونه که می بینید علامات سوال ????????? در مواردی که مستقیما متن مربوطه در فایل نوشته شده است نمایش داده می شود حتی بنده به کدینگ ذخیره سازی فایل هم شک کردم که utf-8 نباشد ولی آن هم صحیح بود كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام پارسي - مرتضی محمدجانی - ۷-۶-۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ عصر دوست عزیز مشکل از utf8 هاست هاست شما پلسک یا سی پنل ؟ احتمالا در دیتا بیس شما utf8 parsion می باشد و باید تنظیمات رو بر روی آن قرار دهید
RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - maabiz - ۷-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ عصر سلام دوست عزير، هاست من cPanel هستش، من Collation پايگاه داده رو به utf8-persian-ci تغيير دادم و كامپوننت رو دوباره نصب كردم و جداول قبلي رو حذف و دوباره با همين collection ايجاد نمودم. هيچ تغييري حاصل نشد. همانطور كه قبلا گفتم، عباراتي كه با ؟؟؟؟؟؟ نمايش داده مي شوند بصورت text و در داخل فايهاي _base.php و در شاخه هاي كامپوننت ها در administrator و شاخه اصلي مي باشد. يعني به احتمال زياد علت برسر database نيست. RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - پیام عمرانی - ۷-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ عصر برخی فایلهارو چک کنید که باید در سربرگ آنها utf-8 شده باشند RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - maabiz - ۷-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ عصر چه نوع فايلهايي و در كدام شاخه ها رو بايد چك كنم؟ RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - مرتضی محمدجانی - ۷-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ عصر دوست عزیز بروید در مسیر زیر ببینید تنظیمات بر روی utf8 قرار دارد cpanel>php admin>import>Character set of the file=utf-8 و cpanel>php admin>General Settings>MySQL connection collation>utf8_parsion_ci و همچنین کلیه دیتا بیسی که ساختید رو بر روی utf8 قرار دهید
RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - maabiz - ۷-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ عصر با سلام charset : utf-8 collection : utf8_persian_ci همان طور كه در تصوير مي بينيد : ![]() هيچ تفاوتي نكرده است RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - I.from_iran - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ عصر (۷-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ عصر)maabiz نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بهتره یکبار افزونه را پاک کنید ( بصورت کامل ) و مجدد نصب کنید. در صورت حل نشدن مشکل در سایت جومینا اسکریپت حل مشکل علامت سوال انتشار داده شده. RE: كامپوننت مديريت پيشرفته كاربران و ثبت نام (Ambra User MAnager) - پارسي - rima73 - ۱۶-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ صبح با سلام و تشکر از زحمات همه دست اندرکاران، آيا اين کامپوننت با جوملا 1.7 سازگار است؟ |