![]() |
|
قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-112.html) +----- موضوع: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي (/thread-1485.html) |
RE: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - Reza Ganji - ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ عصر شما به تصویر بزرگ دومی که در ارسال اول قرار دارد دقت کنید نام موقعیت ها نوشته شده است. RE: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - moas - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ صبح (۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله دیدم ولی نتونستم ماژولی رو سمت راست بزارم این آدرس سایته دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فکر کنم این قالب فقط برای سایت های انگلیسی مناسب باشه RE: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - Reza Ganji - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ صبح درسته من فکر میکنم وقتی روی زبان های RTl یا راست به چپ میره موقعیت های سایدبار در سمت چپ قرار میگیرند. RE: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - moas - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ صبح (۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یعنی کاریش نمیشه کرد؟ RE: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - alirezazare - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ عصر سلام آقای سمیع عادل من یک مبتدی در زمینه وب هستم میخوستم من را ارهنمایی کنید من در هاست خود یک جوملا فارسی 2.5.3 نصب کردم میخوام یک قالب مناسب برای شرکت عمرانی با ماژول های به روز استفاده کنم اما بعضی قالب ها که به نظرم مناسبند بعد از دانلود در مرحله نصب با خطا روبرو میشم " فایل نصبی پیدا نشد . xml " حتی ماژول هایی که میگیرم بیشترشون همین خطا رو میدن اگه من رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم به طور مثال همین قالبی که گداشتین را نمیتونم نصب کنم Cloudbase 2.0 ![]() zare.khatam@gmail.com RE: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - ابوالفضل حیدری - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر درود دوست من اگر در اکثر الحاقات با این خطا روبرو میشی احتمالاً مجوزهای(permission) دسترسی به پوشه های مرتبط با نصب الحاقات در هاستت مشکل دارن شما پرمیشن های پوشه تمپ و کچ رو بزار 777 بعد تست کن ببین چی میشه RE: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - Reza Ganji - ۱۳-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ صبح با تشکر از اقای حیدری مکن است افزونه هایی که نصب میکنید با جوملا 2.5 سازگار نباشند و برای جوملا 1.5 باشند.ضمن اینکه دسترسی ها رو چک کردید به این مورد هم توجه داشته باشید. RE: قالب جوملا » قالب بسيار زيبا و حرفه اي Cloudbase 2.0 سازگار با زبان فارسي - alirezazare - ۱۶-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ صبح سلام من میخواب یه قالب خیلی شیک و مناسب برای سایت شرکت عمرانی داشته باشم البته همه ماژول هایی که تو دموی ان هست نیز به صورت یکجا بگیرم ممنون میشم راهنماای کنید البته ورژن جوملا 2.5 باشد لطفا تغیر فونت - gomnam_44468 - ۳۰-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ عصر باسلام چه طور می تونم فونت متن ها رو تاهما کنم.توی سی اس اس فونت فملی ها رو تاهما کردم ولی اثری نداشت.در تنظیمات هم این فونت نبود. باتشکر
RE: تغیر فونت - ehsansabet - ۳۰-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ عصر (۳۰-۱-۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ عصر)gomnam_44468 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قالبتون چند تا css داره ؟ همشو تنظیم کردین؟ به این شکل تنظیم کردین : کد: font-family:tahoma; |