![]() |
|
سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر (/thread-1297.html) |
RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - Reza Ganji - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ عصر در جومينا آموزش فارسي سازي قالب هاي آرتيستر تا نسخه 2.5 موجود است و ميتونيد با بررسي اون متوجه شويد ! براي راحتي يك دمو قرار دهيد و در تاپيك مشكلات عمومي مطرح كنيد تا دوستان راهنمايي كنند ! RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - mal2moh - ۷-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ صبح سلام لطفا به آدرس زیر نگاهی بیندازید imcsanat.ir متاسفانه در ie6,7 مشکلات داره چطور میتونین محبت کنین و مشکل رو بطرف کنین ؟ RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - tsttst - ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ صبح با سلام من با این نرم افزار کار کردم بهترین کاری که برای فارسی سازی قالبتون در ورژن 3 میشه انجام و البته به راحتی استفاده از نرم افزار Enterprise_v1.0.1 است که در کمتر از 1 ثانیه این کار را میکند نمیدونستم برنامه را کجا آپلود کنم اگه نیازه بگید تا بزارم RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - mal2moh - ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ صبح سلام سپاسگزارم اگه ممکنه نام کامل نرم افزار رو بفرمائید و یا یک موضوع جدید درست کنین و فایل رو به اون موضوع پیوست و آپلود کنین منتظر خبر شما هستم RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - Reza Ganji - ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ عصر قبلا در انجمن معرفی شده و میتونید دانلود کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - mal2moh - ۲۱-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ صبح دانلود کردم و تست هم شد اما بهتر اینه که دستی انجام بشه |