پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر (/thread-1297.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - Reza Ganji - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ عصر

در جومينا آموزش فارسي سازي قالب هاي آرتيستر تا نسخه 2.5 موجود است و ميتونيد با بررسي اون متوجه شويد !
براي راحتي يك دمو قرار دهيد و در تاپيك مشكلات عمومي مطرح كنيد تا دوستان راهنمايي كنند !

RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - mal2moh - ۷-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ صبح

سلام
لطفا به آدرس زیر نگاهی بیندازید
imcsanat.ir
متاسفانه در ie6,7 مشکلات داره
چطور میتونین محبت کنین و مشکل رو بطرف کنین ؟

RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - tsttst - ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ صبح

با سلام
من با این نرم افزار کار کردم بهترین کاری که برای فارسی سازی قالبتون در ورژن 3 میشه انجام و البته به راحتی استفاده از نرم افزار Enterprise_v1.0.1 است که در کمتر از 1 ثانیه این کار را میکند نمیدونستم برنامه را کجا آپلود کنم اگه نیازه بگید تا بزارم

RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - mal2moh - ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ صبح

سلام
سپاسگزارم
اگه ممکنه نام کامل نرم افزار رو بفرمائید و یا یک موضوع جدید درست کنین و فایل رو به اون موضوع پیوست و آپلود کنین

منتظر خبر شما هستم

RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - Reza Ganji - ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ عصر

قبلا در انجمن معرفی شده و میتونید دانلود کنید !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر - mal2moh - ۲۱-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ صبح

دانلود کردم و تست هم شد
اما بهتر اینه که دستی انجام بشه