پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html)
+--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html)
+--- موضوع: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی (/thread-1074.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - Dash Ali - ۸-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ عصر

من یک سیستم پشتیبانی چینی (40% ترجمه شده به انگلیسی) به نام welive 3.0 پیدا کردم که داشتم روش کار می‌کردم و البته به فارسی ترجمه‌اش کرده بودم.
الان که این رو دیدم خیلی شبیه به اونه و حتی شبیه به LiveZilla ولی ساختارش فرق داره!
کار ترجمه‌اش که تموم شد انتشارش می‌دم... ان شاء الله

RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - darab65 - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ عصر

سلام
با توجه به مراحل نصب اين اسكريپت هاست من محدوديت ايجاد پايگاه داده دارد براي نصب چكار كنم؟

RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - محمدرضا بهارلو - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ عصر

سلام
سه تا کار میتونی بکنی
اولا با هاستینگ خود تماس گرفته و اعلام کنی من میخواهم دیتابیس جدید بسازم و اونا این محدودیت را برداشته یا اضافه کنن
دوما از یه شرکت دیگه هاست بگیری
سوما کلیه اطلاعات رو روی همون دیتابیس ایمپورت (وارد | import) کنی
البته قبلش بکاپ فراموش نشود از دیتابیس

موفق و پیروز باشید Rose

RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - darab65 - ۴-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ عصر

سلام
من مراحل زير انجام داده ام
1-یک پوشه به نام webim در روت سایت
2- با توجه به محدوديت در پايگاه داده از خود پايگاه داده سايت استفاده كرده ام
3- فایل config.php را در مسیر /webim/libs/config.php برای ویرایش باز كرده و پسورد دیتابیس و نام ديتابيس را وارد كرده.
4- زمانيي كه در ادرس بار مسیر http://<yourdomain>/webim/install/ را فراخوانی مي كني پيغام زير مشاهده مي كني
Not Found
The requested URL /webim/instal was not found on this server.

RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - sabanetaria - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ عصر

سلام اگر بخواهيم شكل آيكوني كه در سايت نمايش داده مي شود را تغيير دهيم چه كار بايد كرد؟

RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - pejmandrag - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ عصر

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟این عکس آنلاین یا آفلاین رو چطور میشه عوض کرد/

RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - Reza Ganji - ۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ عصر

کار سختي نيست.روي عکس انلاين يا افلاين کليک راست کنيد و ويو ايمج رو بزنيد بعداز اينکه تصوير در صفحه جديد باز شد در آدرس بار ميتونيد مسيرشون رو ببينيد و از طريق هاست جايگزين کنيد

RE: سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - Mojtaba Pordel - ۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ عصر

سلام
اينجوري نميشه جناب گنجي. آدرس عكس رو نميده.
دكمه هاي آنلاين و آفلاين تو مسير زير واقع شده:

/locales/fa/button

سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - darab65 - ۱۰-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ عصر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلاعات ديتابيس كه config.php ميخاد ايناست:
1) $mysqlhost = "";
2) $mysqldb = "";
3) $mysqllogin = "";
4) $mysqlpass = "";
5) $mysqlprefix = "";

بغير از نام ديتابيس و پسورد 2و4 مابقي چه بايد وارد كرد

سیستم پشتیبانی آنلاین Mibew 1.6.4 پارسی - صدرا حسابی - ۱۰-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ عصر

شماره 1 یعنی mysqlhost معمولا باید رو localhost باشه.شماره 3 یعنی mysqllogin نام یوزری هست که برای اون دیتابیس ساختید و براش دسترسی و پسوورد تعریف کردید. شماره 5 یا mysqlprefix هم در واقع پیشوند جداول دیتابیستون هست، این گزینش باید اختیاری باشه، چون من رو یکی از سایتام این سیستم نصب هست خالی گذاشتمش الان نگاه کردم و درست کار میکنه، ولی خب بهتر هست این گزینرم پر کنید تا به مشکل بر نخورید.

_____
دسترسی دادید براتون نصب کردم، من هیچ مرحله خاصی اضافه تر از توضیحات آقای پردل انجام ندادم، یک پایگاه داده به همراه یک یوزر ساختم براش،
در فایل بالا اطلاعاتی که گفتم + $webimroot رو تصحیح کردم، بعدش youraddress.com/mibew/install رو زدم و نصبش کردم، الان با یوزر admin بدون پسوورد لاگین میشه و باید براش پسوورد بزارید فقط.