![]() |
|
درخواست افزونه فروشگاهی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه فروشگاهی (/thread-9713.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست افزونه فروشگاهی - shervin_20 - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ صبح چه طور باید فایل فایل های زبانش را اضافه کنیم ؟؟؟ من به پوشه زبان ها رفتم و اضافه کردم اما تغییری ایجاد نشد !!! درخواست افزونه فروشگاهی - سعید حمزه زاده - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ صبح بعد از افزودن زبان فارسی باید در تنظیمات ویرچومارت، زبان پیشفرض رو روی persian قرار بدید یا علی درخواست افزونه فروشگاهی - shervin_20 - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ صبح تشکر . اما دوست عزیز میشه دقیقا بفرمائید باید کدام قسمت این کارو انجام بدم ؟؟؟ درخواست افزونه فروشگاهی - سعید حمزه زاده - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ صبح الان نصب ندارم که بتونم راهنماییتون کنم خواستید اطلاعات مدیریت رو پیام خصوصی کنید تا براتون درست کنم یا علی درخواست افزونه فروشگاهی - shervin_20 - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ صبح متاسفانه بر روی لوکال هست . هر کدام از دوستان اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند . درخواست افزونه فروشگاهی - shervin_20 - ۲۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ صبح از دوستان کسی نیست در این زمینه اطلاعاتی داشته باشد ؟ درخواست افزونه فروشگاهی - سعید حمزه زاده - ۲۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ صبح دوست عزیز مشکلات در لوکال قابل پشتیبانی نیست یا علی درخواست افزونه فروشگاهی - shervin_20 - ۲۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ صبح نه دوست عزیز . شاید کسی بدونه که از کدام قسمت باید زبان ویوچومارت را بر روی زبان فارسی قرار دهیم . درخواست افزونه فروشگاهی - سعید حمزه زاده - ۲۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ صبح مطمئنا گزینه ای با نام language خواهد بود یا علی |