![]() |
|
کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule (/thread-9591.html) صفحهها: 1 2 |
RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - ELAHE92 - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ صبح من کامپوننت داتسو رو نسب کردم اما هیج عکسی نمایش نمی ده.می خاستم ببینم ماژولی داره؟ RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - 3ayeh - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ صبح RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule باسلم خدمت دوستان مشکل جدید من با این افزونه این هست که افزونه رو نصب می کنم در قسمت ایجاد منو عنوان کلاس ها مربیان و ... هست اما در قسمت کامپوننت برای ایجاد کلاس و مربی و درس تا کلیک می کنم صفحه سفید میشه و اصلا نمیی تونم به این بخشها دسترسی داشته باشم ضمنا گزینه های جلو ( فهرست برنامه های آموزشگاه) نیز اضافه نشده و کلیک هم می کنی مشکل بالا رخ می دهد gلطفا منو راهنمایی کنید تصویر زیر:
RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - ELAHE92 - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ صبح ببخشید من تایپیک مربوط به سوالمو پیدا نکردم مجبور شدم ایتجا بپرسم کسی نیست جواب بده؟واجبه RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - Reza Ganji - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ عصر برای طرح مشکلات وارد انجمن مباحث و مشکلات عمومی که شدید روی ایجاد موضوع جدید کلیک کنید و با انتخاب عنوان مناسب مشکل خود را مطرح کنید. داتسو یک کامپوننت بهمراه افزونه های جانبی است که بعد از نصب باید مجموعه تصاویر ایجاد کنید و تصاویرتون رو آپلود کنید وسپس منو بسازید و لینک دهید به مجموعه تصاویر RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - Reza Ganji - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ عصر باسلم خدمت دوستان مشکل جدید من با این افزونه این هست که افزونه رو نصب می کنم در قسمت ایجاد منو عنوان کلاس ها مربیان و ... هست اما در قسمت کامپوننت برای ایجاد کلاس و مربی و درس تا کلیک می کنم صفحه سفید میشه و اصلا نمیی تونم به این بخشها دسترسی داشته باشم ضمنا گزینه های جلو ( فهرست برنامه های آموزشگاه) نیز اضافه نشده و کلیک هم می کنی مشکل بالا رخ می دهد RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - dashtchy - ۱۰-۲-۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ صبح بعد از نصب به هنگام اجرا این پیام را میدهد Fatal error: Call to undefined method JAccess::getActionsFromFile() in /home/u812080620/public_html/administrator/components/com_sschedule/helpers/sschedule.php on line 22 کمکم کنید ممنون میشم RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - ebrahimt - ۱۰-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ صبح من همین چند روز قبل این کامپوننت رو برای سایت یک آموزشگاه نصب کردم و مشکلی نداره با این وجود یه بار دیگه دانلود کنید و نصب کنید منم تا فردا اگر به نت خوبی دسترسی پیدا کردم اون نسخه ای رو که نصب کردم دوباره آپ میکنم شاید مشکلش برطرف بشه |