پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html)
+----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html)
+----- موضوع: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule (/thread-9591.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - ELAHE92 - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ صبح

من کامپوننت داتسو رو نسب کردم اما هیج عکسی نمایش نمی ده.می خاستم ببینم ماژولی داره؟

RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - 3ayeh - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ صبح

RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule
باسلم خدمت دوستان
مشکل جدید من با این افزونه این هست که افزونه رو نصب می کنم در قسمت ایجاد منو عنوان کلاس ها مربیان و ... هست اما در قسمت کامپوننت برای ایجاد کلاس و مربی و درس تا کلیک می کنم صفحه سفید میشه و اصلا نمیی تونم به این بخشها دسترسی داشته باشم ضمنا گزینه های جلو ( فهرست برنامه های آموزشگاه) نیز اضافه نشده و کلیک هم می کنی مشکل بالا رخ می دهد

gلطفا منو راهنمایی کنید

تصویر زیر:

[تصویر:  222222.png]

RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - ELAHE92 - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ صبح

ببخشید من تایپیک مربوط به سوالمو پیدا نکردم مجبور شدم ایتجا بپرسم

کسی نیست جواب بده؟واجبه

RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - Reza Ganji - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ عصر

برای طرح مشکلات وارد انجمن مباحث و مشکلات عمومی که شدید روی ایجاد موضوع جدید کلیک کنید و با انتخاب عنوان مناسب مشکل خود را مطرح کنید.
داتسو یک کامپوننت بهمراه افزونه های جانبی است که بعد از نصب باید مجموعه تصاویر ایجاد کنید و تصاویرتون رو آپلود کنید وسپس منو بسازید و لینک دهید به مجموعه تصاویر

RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - Reza Ganji - ۲۴-۱-۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ عصر

باسلم خدمت دوستان
مشکل جدید من با این افزونه این هست که افزونه رو نصب می کنم در قسمت ایجاد منو عنوان کلاس ها مربیان و ... هست اما در قسمت کامپوننت برای ایجاد کلاس و مربی و درس تا کلیک می کنم صفحه سفید میشه و اصلا نمیی تونم به این بخشها دسترسی داشته باشم ضمنا گزینه های جلو ( فهرست برنامه های آموزشگاه) نیز اضافه نشده و کلیک هم می کنی مشکل بالا رخ می دهد

RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - dashtchy - ۱۰-۲-۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ صبح

بعد از نصب به هنگام اجرا این پیام را میدهد
Fatal error: Call to undefined method JAccess::getActionsFromFile() in /home/u812080620/public_html/administrator/components/com_sschedule/helpers/sschedule.php on line 22
کمکم کنید
ممنون میشم

RE: کامپوننت مدیریت و برنامه ریزی مراکز آموزشی com_sschedule - ebrahimt - ۱۰-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ صبح

من همین چند روز قبل این کامپوننت رو برای سایت یک آموزشگاه نصب کردم و مشکلی نداره
با این وجود یه بار دیگه دانلود کنید و نصب کنید
منم تا فردا اگر به نت خوبی دسترسی پیدا کردم اون نسخه ای رو که نصب کردم دوباره آپ میکنم شاید مشکلش برطرف بشه