![]() |
|
کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html) +--- موضوع: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی (/thread-938.html) |
RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - foxking - ۳-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ عصر سلام من افزونه رو نصب كردم اما كسي نميتونه نظر بده جايي واسه نظر دادن نيست چطورياست؟
RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - vahid.exe - ۳-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ عصر سلام دوست عزیز شما باید وارد منو اصلی بشید و سپس روی جدید کلیک کنید و نام کامپوننت رو انتخاب کنید و سپس واسش یه منو ایجاد و ذخیره کنید . به این صورت فرم نمایش داده میشه .
RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - tayyeb - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ عصر سلام ، من کامپوننت را نصب کردم و جدول ها را هم utf8-general کردم ولی نظرات به صورت ؟؟؟ هستند ، من روی لوکال دارم تستش میکنم . php 5.35 mysql 5.5.8 joomla 1.5.25 جداول param و param-style فونت ها درسته ولی توی rsmonials همه فونت های فارسی علامت سوال هستند . روی 000webhost.com هم چک کردم همین مشکل بود . RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - Mojtaba Pordel - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۵ عصر سلام نظراتي كه از قبل ثبت شدن، به همون شكل علامت سوال باقي مي مونن RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - ali_javan - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ صبح [align=right]سلام. دستتون درد نکنه خیلی عالیه. فقط من یه مشکلی دارم متن های فارسی برام همه به صورت علامت سوال میان. RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - Reza Ganji - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ صبح باید دیتابیس رو به utf-8 تبدیل کنید. از اسکریپت حل علامت سوال جومینا هم میتونید استفاده کنید. RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - ali_javan - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ عصر [align=right] خیلی ممنون از اینکه پاسخ دادین. من این کارو انجام دادم. البته چون سایت جومینا باز نشد از phpmyadmin به صورت دستی این کار رو انجام داد از قسمت operation بر روی utf-8-general_ci تنظیم کردم اما باز هم علامت سوال میاد. RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - Reza Ganji - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ عصر نظرات قبلی دیگر درست نمیشوند و باید نظر جدید ارسال کنید و تست کنید. درکل مشکل از اینکدینگ است و دلیل دیگری ندارد. RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - محمد - ۱۹-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ صبح با سلام. من روي دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نصبش كردم و همون چيزي هست كه ميخواستم.هيچ مشكلي هم باهاش ندارم. با تشكر از آقاي پردل عزيز بخاطر ترجمه اين افزونه. فقط يه چيزي من خيلي گشتم ولي پيداش نكردم.چطوري بايد كپي رايت رو از سايت حذف كنم دمو RE: کامپوننت ارسال نظر / انتقاد / پیشنهاد (RSMonials 1.5.3) - پارسی - razie - ۱۰-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ صبح دلم نیامدفقط به تشکر انجمن اکتفا کنم به نقل از بچه های شرکت رایان حساب نخست:خیلی تا خیلی ممنون فقط اگر دوستان یاری کنند و بگویند که چطوری لینک مربوط به سایت سازنده را برداریم ممنون تر می شوم |