پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
چگونه روی گوگل مپ نام کسب و کار را قرار دهم و علامت گذاری کنم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: چگونه روی گوگل مپ نام کسب و کار را قرار دهم و علامت گذاری کنم (/thread-9212.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: چگونه روی گوگل مپ نام کسب و کار را قرار دهم و علامت گذاری کنم - mmoobbiinn - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ صبح

ببخشید منظور از دسترسی چیست؟؟

RE: چگونه روی گوگل مپ نام کسب و کار را قرار دهم و علامت گذاری کنم - Zhyar - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ عصر

دوست عزیز نام کاربری وب و کلمه عبور را برای جناب عمرانی بصورت خصوصی ارسال کنید
تا ایشون زحمت کارهای لازم رو بکشن

RE: چگونه روی گوگل مپ نام کسب و کار را قرار دهم و علامت گذاری کنم - ayoub - ۶-۸-۱۳۹۴ ۰۶:۳۵ عصر

با سلام و تشكر ایوب هستم.
مراحل زير را جهت نامگذاري مكاني در گوگل ارث (به طوري كه بقيه نيز بتوانند آن را مشاهده كنند) انجام دهيد:
1- شما بايد در سايت زير عضو شويد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( وقتي وارد سايت شديد روي گزينه new user کليک کنيد ،بقيه مراحل را نيز مي توانيد به سادگي دنبال كنيد )
2- داخل محيط برنامه (google earth) روي add placemark کليک کنيد و مکان نما رو روي محل مورد نظر قرار دهيد.
3- نام مکان رو در قسمت name از پنجره باز شده بنويسيد (سعي کنيد هم فارسي وهم انگليسي باشد)
4- گوگل فقط پستهايي رو قبول ميکند که به قول خودش مفيد باشد ،پس بايد در قسمت Description حدود يک خط توضيح داشته باشد. مثلا لينک wikipedia رو گذاشته و ok رو كليك كنيد.
5- روي آيکن ساخته شده کليک راست و بعد share / post رو بزنيد.
اتوماتيک وارد سايت بالا شده ، continue و ...
محل مورد نظر شما ثبت شد.
البته براي ديدن google earth community ها بايد در کادر layers قسمت gallery گزينه google earth community رو تيک بزنيد.

RE: چگونه روی گوگل مپ نام کسب و کار را قرار دهم و علامت گذاری کنم - Pourdaryaei - ۶-۸-۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ عصر

دوست عزیز این موضوع برای 3 سال پیش هست لطفا ً موضوع های قدیمی رو بالا نیارید .
به هر حال از توضیحاتتون متشکرم