![]() |
|
درخواست کامپوننت تقویم کاری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست کامپوننت تقویم کاری (/thread-9137.html) صفحهها: 1 2 |
درخواست کامپوننت تقویم کاری - Reza Ganji - ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ صبح تو توضیحات نوشته شده که از تقویم هسته استفاده میکنه.نسخه جوملا 1.5 در همین تاپیک هست ترجمه شده و فارسی هم هست.شاید اگر ترجمه بشه این مشکل هم رفع بشه. میتونید از فایل زبان نسخه فارسی برای ترجمه نسخه جوملا 2.5 استفاده کنید درخواست کامپوننت تقویم کاری - imanit - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ صبح کسی از دوستان می تونه این رو شمسی بکنه ؟؟؟ خیلی نیاز دارم RE: درخواست کامپوننت تقویم کاری - nas_sho2000 - ۹-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ صبح سلام دوست عزیز من این تقویم را روی جوملا2.5 نصب کردم ولی شمسی نیست آیا تنظیم خاصی جهت نمایش تقویم شمسی وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم RE: درخواست کامپوننت تقویم کاری - nas_sho2000 - ۲۶-۷-۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ صبح باسلام دوستان من هم به این کامپوننت نیاز دارم و با همین مشکل تقویم شمسی مواجهم لطفا اگر کسی راه حلی براش داره بگه. مرسی |