![]() |
|
{كاربردي} تغیییر آدرس مدیریت با اضافه کردن پسورد دلخواه به آن با kSecure - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: پلاگین های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-63.html) +---- انجمن: پلاگین های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-64.html) +---- موضوع: {كاربردي} تغیییر آدرس مدیریت با اضافه کردن پسورد دلخواه به آن با kSecure (/thread-9122.html) صفحهها: 1 2 |
RE: تغیییر آدرس مدیریت با اضافه کردن پسورد دلخواه به آن با kSecure - arman1356 - ۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ صبح جناب گنجی با تشکر مشکل بر طرف شد . جدولjos_plugin در جوملا 2.5 وجود نداره و باید از طریق jos_extensions وارد جدول System - kareebu Secure رو ادیت میکردم . مقدارenabled رو برابر با صفر گذاشتم و پلاگین رو غیر فعال کردم و بعدپس از ورود مجدد به مدیریت جوملا راه پلاگین رو دوباره پیکر بندی کردم . در هر صورت ممنون RE: تغیییر آدرس مدیریت با اضافه کردن پسورد دلخواه به آن با kSecure - Reza Ganji - ۹-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ عصر درود قبل از رفتن به سرکار خواستم براتون رفع کنم که دیدم مشکل رفع شده. همه جداول افزونه ها رو از این قسمت دسترسی دارید تغیییر آدرس مدیریت با اضافه کردن پسورد دلخواه به آن با kSecure - seratstore - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ صبح با سلام . من این پلاگین رو نصب کردم ولی متاسفانه وقتی ادمین رو با پسورد انتخاب شده میزنم این پیغام رو میده : Illegal variable _files or _env or _get or _post or _cookie or _server or _session or globals passed to script. لطفا راهنمایی کنید . ممنون تغیییر آدرس مدیریت با اضافه کردن پسورد دلخواه به آن با kSecure - Reza Ganji - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ صبح شما از چه پسوردی استفاده میکنید.اگر حاوی کاراکتر هست اونها رو حذف کنید و یا اگر حاوی عدد هست حذف و یک پسورد فقط با حروف انتخاب کنید. این ارور این افزونه نیست و بخاطر برخی توابع خود جوملا ی باشد که همیشه هم نمایش داده نمیشود. تغیییر آدرس مدیریت با اضافه کردن پسورد دلخواه به آن با kSecure - seratstore - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ عصر با سلام . جناب گنجی درست فرمودید وقتی فقط حروف وارد میکنم مشکل برطرف میشه . متشکرم یا علی |