پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html)
+----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html)
+----- موضوع: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا (/thread-9092.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - allgroup - ۲۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ صبح

دوستان من این ماژول رو نصب کردم اما وقتی در سایت قرارش میدم هیچی نشون نمیده؟؟؟؟؟؟

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - majhool_yf - ۸-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ صبح

دوستان راجع به این ماژول عرض کنم که شاید دوستان گاها دیده باشن به ندرت بعضی آب و هوا ها رو به صورت کد مینیویسه راستش رفتم تو سایتش و دیدم که ورژن های جدید آورده و چند بار هم نوشته باگ ها رو برطرف کرده ولی آخرین ورژن هاش رو هم دانلود میکنم میبینم تو خود برنامه بعضی آب و هوا هارو تعریف نکرده
خلاصه از دست و یا از سواد بنده خارج هست...
میتونیم هم یه کاری بکنیم اونم این که:تو همین صفحه دوستانی که بعضی روز ها به این جور آب و هوا ها بر میخورن بیان اینجا بنویسن کدش رو که بنده براش تعریف کنم و خودمون یه آپدیت پارسجومی ازش بدیم که کم نقص تر شده باشه البته با اجازه استاد گنجی عزیز
باتشکرRose

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - nima78400 - ۱۷-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ صبح

سلام
با تشکر از مطلبتون
ولی لینک دمو خراب است ( دمو افزونه از سایت سازنده - توضیحات سازنده افزونه)
لطفا فکری بکنید.

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - nima78400 - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ عصر

-----

سلام
این ماژول و من نصب کردم ممنون خوب بود ولی ایرادی که داره اسم شهر بیرون کادر میوفته فکر میکنید از کجا باید تنظیم کنم

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - Reza Ganji - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ عصر

این مشکل با ویرایش سی اس اس قالب یا افزونه حل میشه.آدرس سایتتون رو بزارید تا دوستان کمکتون کنند