![]() |
|
تغییرات در سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییرات در سایت (/thread-8495.html) صفحهها: 1 2 |
RE: تغییرات در سایت - hossein1980 - ۲۲-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ عصر سلام دوستان می خواستم لوگو سایتم عوض کنم کدوم قسمت باید تغییر بدهم این هم کد فایل ایندکس قالبم هست ?php /*======================================================================*\ || #################################################################### || || # Package - Joomla Template based on YJSimpleGrid Framework || || # Copyright © 2010 Youjoomla LLC. All Rights Reserved. || || # license - PHP files are licensed under GNU/GPL V2 || || # license - CSS - JS - IMAGE files are Copyrighted material || || # bound by Proprietary License of Youjoomla LLC || || # for more information visit دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. || || # Redistribution and modification of this software || || # is bounded by its licenses || || # websites - دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. || || #################################################################### || \*======================================================================*/ /* YJSG Framework version Stable 1.0.13 - 5-16-2012 */ defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted index access' ); define( 'TEMPLATEPATH', dirname(__FILE__) ); require( TEMPLATEPATH.DS."yjsgcore/yjsg_core.php");/* YJSGFramework main functions*/ require(TEMPLATEPATH.DS."yjsgcore/".$yjsg_getmain.""); /* 2 default views | yjsg_main.php = desktop | yjsg_mobile.php = mobile devices */ ?> کدوم قسمت من باید تغییر بدهم که لوگو سایتم عوض کنم اون قمستی که دوستم گفتم پیدا نکردم ممنونم RE: تغییرات در سایت - nohz - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ صبح (۲۲-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ عصر)hossein1980 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام دوست عزیز، دسترسی بدید تا براتون انجام بدم همراه با لوگویی که میخواید جاش بذارید RE: تغییرات در سایت - Reza Ganji - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ صبح بهترین راه اینه که ادرس سایت رو قرار دهید تا دوستان بهتر بتونند راهنمایی کنند. مسیر تصویر لوگو رو پیدا کنید و به همون پوشه برید و یک لوگو جدید با همون نام و پسوند جایگزین کنید. اگر نتونستید و به مشکل خوردید دوستان میتونند براتون تغییر بدهند همانطور که اعلام کردند. RE: تغییرات در سایت - hossein1980 - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ عصر سلام دوستان من می خواستم خودم هم یاد بگیرم اگه میشه راهنمایم کنید این هم آدرس سایتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش راهنمایم کنید که کجا باید بروم و چه قسمتی باید تغییر بدهم ممنونم RE: تغییرات در سایت - محمدسلیمانی - ۲۴-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ صبح سلام در قالب شما لوگو وجود نداره اگر حذف کردید و هنوز برای شما نمایش میده کش جوملا و مرورگرتون وپاک کنید اگر منظور از لگو همونی هست که کنار نام سایتت میاد از پوشه قالب favicon.ico را حذف کن و بعد کش را خالی کن |