![]() |
|
کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی (/thread-8345.html) |
کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - darab65 - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ صبح دربخش کد امنیتی دكمه هاي نشان داده شده وجود ندارند كه فعال شوند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Vahid Taheri - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ صبح زوم صفحتون رو کم کنید دکمه هارو مشاهده میکنی. کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - darab65 - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ صبح زماني كه شخص نظر خ.د را ارسال ميكند تا توسط مدير منتشر شود پس از زدن دكمه ارسال متن انگليسي Comment submitted and pending approval from admins نشان داده ميشود چگونه مي توان معادل فارسي آن را نشان داد کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Vahid Taheri - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ صبح در هاست خود این فایل رو پیدا و باز کنید: language/fa-IR/fa-IR.com_komento.ini و در آخر این فایل در یک خط جدا این عبارت رو اضافه کنید: COM_KOMENTO_FORM_NOTIFICATION_PENDING="نظر ثیت شد و در انتظار تایید مدیریت می باشد" البته اگر فایل زبان رو از سایت سازنده komento بگیرید این عبارت و بقیه عبارت ها رو ترجمه شده داره. در پناه حق کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - behroz7 - ۲۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ صبح لطفا بفرمائین چطور میتونم کاری کنم که نظرات با تایید خودم توی سایت قرار بگیره خیلی پیچیدست فارسی سازی هم که کامل کامل نیست دیگه داره مخم هنگ میکنه Tnx کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Pourdaryaei - ۳۰-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ صبح سلام دوست عزيز لطفا سوالات جديدتون رو توي تايپيك جديد بپرسيد . شما از قسمت دسترسي ها ميتونيد مشخص كنيد كه با تائيد خودتون نظرات منتشر بشه , نتونستيد اطلاعات سايتتون رو براي من يا يكي از مديران بديد براتون انجام بدن RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - frsitereg - ۳۰-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ عصر با سلام . من این کامپوننت رو نصب کردم و خطای زیر رو میده و هیچ نظری هم نمی تونم ثبت کنم . ![]() من با جوملا 3 و wamp2.4 کار می کنم . ممنون از راهنماییتون RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Pourdaryaei - ۳۰-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ عصر این خطاها مربوط به افزونه Xdebug ومپ سرور هست که میتونی غیرفعالش کنید ، تو انجمن جستجو کنید کامل توضیح دادم ؛ درمورد ارسال نکردن نظر هم شاید با یکی از افزونه هات تداخل داشته باشه و شاید مشکل از قالبت باشه RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - frsitereg - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ عصر ممنون از راهنماییتون . با این روش فقط پیغام رو نمایش نمیده ، مشکل رو حل نمیکنه یه مشکل دیگه ای هم که الان متوجه اون شدم این بود که وقتی رو دکمه نظرات در پایین هر مطلب کلیک میکنم به آدرس اشتباه هدایت میشه اما اگه روی عنوان مطلب کلیک کنم تا کل اون مطلب نمایش داده بشه و از این طریق ثبت نظر رو انجام بدم مشکلی ندارم .
RE: کامپوننت مدیریت نظرات komento فارسی - Pourdaryaei - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ عصر شما قالبتون رو عوض كرديد چك كنيد ؟ |