![]() |
|
هک شدم!! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: هک شدم!! (/thread-8068.html) صفحهها: 1 2 |
RE: هک شدم!! - سعید حمزه زاده - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ صبح بله گمون کنم داشته باشه، اگر هم نداشته باشند مهم اینه که پشتیبانی در ایران وجود داره و به مشکلات شما رسیدگی میشه یا علی RE: هک شدم!! - Reza Ganji - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ صبح منظور فروشنده ایرانی هست چون ایشون هاستشون رو از یک شرکت خارجی خریدند و پشتیبانی خارجی است ! RE: هک شدم!! - سعید حمزه زاده - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ صبح بله جناب گنجی ممنون از اینکه منظور بنده رو بهتر شرح دادید RE: هک شدم!! - mking - ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ عصر دوست گرامی کاربر gogerd در ادامه صحبت های دوستان بهتر در انجمن پارس جوم بخش آموزش های جوملا (امنیت) رو حتما یه مطالعه کنید و راه حل هایی که بعضی از دوستان در انجمن گفته اند رو انجام بدید. از جمله این موارد می شه گفت: 1- استفاده از کامپوننت و ماژول و پلاگین های مرتبط در خصوص تغییر و حفظ امنیت 2- تغییر دادن محل فایل config 3- تغییرات اساسی در فایل htaccess و فعال سازی آن و ... موفق و موید باشید |