![]() |
|
کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 (/thread-7780.html) |
RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - محمدرضا بهارلو - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ عصر دوست عزیز درصورت تمایل اطلاعات جوملات رو برام پ.خ کنید تا نصب کنم موفق و پیروز باشید
RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - saleh0n - ۲-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ صبح سلام چطوری میشه توش یه فرم واسه فروش بلیط ساخت و به درگاه پرداخت متصل کرد؟ RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - mahan - ۲-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ صبح (۲-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ صبح)saleh0n نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با سلام فکر می کنم ایجاد چنین فرمی با بریزینگ شدنی باشد، البته بستگی به نوع فرم شما هم دارد. فیلدهای مربوطه را باید به طور معمول بسازید و افزونه پرداخت را از سایتهای فارسی زبان که بریزینگ فرم را پشتیبانی می کنند خریداری کنید و به فرم خود اضافه کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - محمدرضا بهارلو - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ عصر سلام من بهت آر اس فرم رو پیشنهاد میکنم هم به درگاه متصل هست و هم به نظر من امکانات بیشتری داره خصوصا افزونه هاش بیشتر هست حتی میتونی به سامانه پیامک هم متصلش کنی موفق و پیروز باشید
RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - cible - ۲۱-۷-۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ صبح ماژول و پلاگين هم داره RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - Reza Ganji - ۲۱-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ صبح اگر بسته کامل باشه بله همه رو داره. RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - ak0200 - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ صبح با سلام من یه فرم ثبت نام با یان فرم ساز درست کردم حالا میخوام اطلاعات کاربرانی که ثبت نام کردند رو یکجا داشته باشم (تک تک میشه دیدشون ولی یکجا میخوام) در ضمن pdf سازش فارسی نداره و csv هم درست نشون نمیده. با xform هم مشکلم حل نشد خواهشن کمکم کنید مرسی RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - پیام عمرانی - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ عصر با xform چه مشکلی داشتید ؟ RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - ak0200 - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ صبح مشکلی که نداشتم فقط چیزی که میخواستم بهم نداد همین به غیر از xform چیزی که بتونه تو یه فایل جدا بهم اطلاعات بده نیست؟ RE: کامپونت فرم ساز بریزینگ نسخه فارسی Breezingforms 1.7.5 - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ عصر بهترین گزینه همون xform هست برای بریزینگ فرم |