![]() |
|
غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه (/thread-7411.html) صفحهها: 1 2 |
RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - پیام عمرانی - ۹-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ عصر دمو رو قرار بدید مطمئنید منو اصلی نیست در مدیریت ماژول ها ؟ RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - yaghoobi - ۹-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ عصر بله مطمئن هستم.دمو رو کجا قرار بدم؟اینجا یا پ خ کنم؟ یکی منو راهنمایی کنه وقتی میگن دمو بده باید کجا دمو بدی؟ RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - پیام عمرانی - ۱۰-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ صبح دوست عزیز شکیبا باشید اینجا چت نیست که به صورت آنی جواب بگیرید توقعتون رو کمی بیارید پایین دسترسی های جوملاتون رو برای من پ خ کنید RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - saso - ۱۰-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ عصر فکر کنم منوتون توی قالبتون تعریف شده است به همین خاطر نمی تونید در قسمت ماژولها ببینید RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - پیام عمرانی - ۱۱-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ صبح الان من وارد سایتتون شدم منظورتون از منو اصلی همون منوی بالا هست ؟ اگر بله که شما برید به مدیریت قالبتون و در قسمت" تنظیمات منوی بالا " منوی بالا غیر فعال را در هر کجا که میخواهید منوی بالا نمایش داده نشه انتخاب کنید به همین راحتی RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - yaghoobi - ۱۱-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ عصر یک دنیا ممنون .خیلی عجیب بود این کار رو انجام داده بودم قبلا اما عکسشو.یعنی اومده بودم همه صفحات به جز صفحه مورد نظرم رو انتخاب کرده بودم .شما که گفتید دوباره توجه که کردم اشتباهمو متوجه شدم.ممنون از راهنمایی شما ![]()
|