![]() |
|
اسم برای شرکت طراحی وب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسم برای شرکت طراحی وب (/thread-7297.html) صفحهها: 1 2 |
RE: اسم برای شرکت طراحی وب - محمدرضا بهارلو - ۳۰-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ صبح دوست عزیز سلام لطفا اسپم نزنید صبر داشته باشید و به قوانین احترام بگذارید اگر دوستان چیزی به ذهنشون رسید حتما میگویند! لطفا به قوانین احترام بگذارید در غیر این صورت تاپیک بسته خواهد شد ! و اخطار خواهید گرفت RE: اسم برای شرکت طراحی وب - joomm - ۳۰-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ صبح باشه .ممنون از تذکرتون. ذهن اشتباه نوشتین ![]()
RE: اسم برای شرکت طراحی وب - hc1supcenter - ۳۰-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ صبح سلام به شما دوست عزیز و همه دوستان انجمن بنده تجربه زیادی در مسایل حقوقی و کاری دارم هرچند که طراح وب حرفه ای نیستم پیشنهاد بنده به شما اینه که اگر صلاح میدونی کاری که من انجام دادم رو انجام بدی شما یک شرکت با مسئولیت محدود ثبت کن با موضوع بازاریابی غیر هرمی و امور بازرگانی و ... بعد یک نام تجاری انتخاب کن برای خدمات وب مثلا بنده شرکتم هست : توسعه تجارت طلوع اما نامهای تجاریم هست : خورشیدوب / توسعه وب ایرانیان - مایکرووبهاست و ... اگر خواستی بیشتر بدونی : 09185003201 RE: اسم برای شرکت طراحی وب - joomm - ۳۱-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ صبح متوجه شدم مثل شرکت شاتل که اسم شرکتش آریا رسانه تدبیر
RE: اسم برای شرکت طراحی وب - joomm - ۳۱-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ صبح خوب دوستان اسم برندی در نظر دارن که دامنه شم آزاد باشه به کاربری که اسم مناسبی پیدا کنه علاوه بر یه هدیه ارزشمند جوملایی یه هدیه دیگه هم پیشم داره شایدم یه هاست +دامنه باشه |