![]() |
|
کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-115.html) +----- موضوع: کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 (/thread-7029.html) |
کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - mmb1363 - ۵-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ عصر 2.5 رو نداشت کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - sasanu - ۵-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ عصر چطور نداشت همون گزینه اول که علامت جوملا 3 داره برای جوملا 2.5 هم هست کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - mmb1363 - ۵-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ عصر شرمنده ولی می گه نقشه سایت درخواستی وجود ندارد کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - sasanu - ۵-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ عصر کمپوننت رو دانلود و نصب کردید؟ قبل از اون کمپوننت قبلی رو کامل حذف کنید کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - mmb1363 - ۵-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ عصر ye naghshe site jadid bayad misakhtam mer3ooooooooooooo کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - mahan - ۵-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ عصر لطفا از تایپ به صورت فینگلیش پرهیز کنید! کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - eliarad - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ عصر سلام دوستان من کامپوننتو نصب کردم مشکلی نداشتم و نقشه سایتو ایجاد کردم ، فقط اینکه باید به گوگل معرفی کنم یعنی چی ؟ چطور xml به گوگل معرفی کنم ؟ کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - sasanu - ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ عصر نقل قول: سلام دوستان من کامپوننتو نصب کردم مشکلی نداشتم و نقشه سایتو ایجاد کردم ، فقط اینکه باید به گوگل معرفی کنم یعنی چی ؟ چطور xml به گوگل معرفی کنم ؟ در فایل robots.txt آدرس سایت مپ رو قرار بدید به اینصورت کد: Sitemap: http://www.yourdomin.com/sitemap.xmlدر سرویس webmaster گوگل ثبتنام کنید و سایت خودتون رو ثبت کنید ، در تب سایت مپ دکمه add sitemap رو انتخاب و آدرس لینک xml سایت مپ مورد نظر که در کمپوننت xmap ایجاد شده رو کپی و در کادر مربوط قرار بدید و سایت مپ رو ذخیره کنید کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - aliiibagheri - ۲۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ صبح فکر کنم افزونتونمشکل داره. آخه آدرس xml رو خطا میداد. ولی از سایت اصلی دانلود و نصب کردم هم فارسی بود در هر حال هم بدون خطا آدرس فایلxml رو داد. کامپوننت نقشه سایت Xmap برای جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۴-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ عصر این تاپیک برای یک سال پیش است و بروزرسانی هم نشده و ممکنه با آخرین نسخه های جوملا 2.5 به مشگل بخوره.اگر یادم بمونه بعد از ظهر تاپیک رو بروز رسانی میکنم.اما درکل تا کنون گزارش خرابی نشده بود و ممکنه ناقص دانلود کرده باشید. |